Klopp: – Ingen hjelp å få

Liverpool er inne i en hektisk periode med tøffe kamper som kommer på rekke og rad. Med en stadig tynnere tropp blir utfordringer for Jürgen Klopp stadig større.

Med nøkkelspillere som Virgil van Dijk og Joe Gomez ute med langtidsskader innrømmer Jürgen Klopp at det ikke alltid er like enkelt å gjøre det rette, men tyskeren avviser samtidig at han blir tvunget til å velge mellom suksess i Champions League eller Premier League.

Trent Alexander-Arnold, Xherdan Shaqiri, James Milner og Thiago Alcântara er også uaktuelle til møte med Ajax

Nytt stikk til TV-aktørene

– Jeg har ikke nok spillere til å prioritere. Jeg tok ut de spillerne jeg hadde tilgjengelig sist kamp og jeg kommer til å gjøre det samme i morgen. Jeg har aldri valgt mellom Premier League og Champions League, for alle disse konkurransene er veldig viktige for oss, sier en tydelig oppgitt Klopp til TV 2.

Videre fortsetter Klopp med det som etterhvert har blitt en gjenganger for tyskeren, nemlig å klage på TV-aktørene.

– Situasjonen er som den er, men folk ønsker ikke å tilby oss hjelp, så vi må bare takle det. Så lenge vi kan stille med elleve spillere vil vi kjempe med det vi har, sier han.

Favoritter hjemme mot Ajax

Til tross for at Liverpool har store problemer med skader i troppen, spilles oddsen på Ajax ned før møtet med Liverpool. Oddsen på Ajax er spilt ned fra 5.35 til 4.35, mens Oddsen på Liverpool har økt fra 1.60 til 1.78.

Med seier i kampen mot Ajax er Liverpool sikret avansement i Champions League, og ender etter all sannsynlighet som vinner av Gruppe D.

Skulle kampen ende uavgjort står gruppeseieren i fare, men sjansene for avansement vil fremdeles være svært gode.

Det viktigste for klopp & co blir med andre ord å unngå et tap hjemme mot Ajax. Skulle det skje betyr det at Liverpool i verste fall kan ligge på tredjeplass i gruppen før siste kamp.

Kampen mot Ajax spilles tirsdag kveld, kampstart klokken 21:00. Kampen sendes på Tv2 Sport premium.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds