Kommer Gareth Bale til å få sin re-debut for Tottenham mot West Ham?

Søndag ettermiddag, kl. 17:30, tar Tottenham og José Mourinho imot West Ham til dyst på Tottenham Hotspur Stadium, og det er to lag som kommer fra svært imponerende resultater for to uker siden i forrige serierunde. Spurs knuste Manchester United 6-1 på Old Trafford, mens West Ham seiret 3-0 på King Power Stadium mot Leicester med en hjemmeværende David Moyes.

Som om ikke stemningen rundt «de liljehvite» var god nok fra overkjøringen av «The Red Devils», kan det se ut som en tidligere helt kan få sine første minutter med fotball i Nord-London på over syv år.

Gareth Bale, som har blitt hentet tilbake fra Real Madrid på et sesonglangt lån, har slitt med et aldri så lite kneproblem siden landslagspausen tidlig i september før sesongstarten – men waliseren er tilbake i trening og skal være klar til å bidra mot «The Hammers» i London-derbyet mellom nord og øst.

Bale, som herjet for Tottenham og ble en helt for Tottenham-supporterne før han dro til Real Madrid i 2013, har utfra videoer på klubbens Twitter-konto sett svært pigg ut – og Spurs-fansen er i ekstase over å potensielt få se han tre på seg Tottenham-trøyen igjen.

Sist gang Gareth Bale spilte sine første kamper for Tottenham, tok det hele 24 kamper før laget vant med waliseren på banen. Mourinho og co. håper nok at man ikke får en lignende rekke fremover, men det er nok heller usannsynlig at det skal skje.

31-åringen kommer nok ikke til å spille fra start, selv om man ikke skal se helt bort fra det, og en opptreden fra benken er nok det mest sannsynlige scenarioet søndag ettermiddag. Kan han avgjøre kampen på samme måte som i mars 2013 da han dundret ballen i krysset fra 25 meter på overtid for å gi Spurs seieren? Det er ikke umulig…

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds