Kritisk for Manchester United – Solskjær får støtte av Bruce

For Solskjær ble det et nytt og kraftig skudd for baugen mot et Newcastle-lag som har kjempet i bunnen av Premier League så langt denne sesongen.

United-laget slet med å skape det helt store borte mot «The Magpies» i en kamp Solskjær måtte klare seg uten både Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Anthony Martial og Victor Lindelöf.

Gjestene stanget lenge mot et godt organisert Newcastle-lag og slet med å skape noe som helst.

Det bemerket også tidligere Chelsea-spiller Pat Nevin i BBC.

– Newcastle har vært det klart mest dynamiske laget. De ser mye mer komfortable ut med å spille 5-4-1 når de ikke har ballen, sier han før han feller sin nådeløse dom over Solskjærs lag.

– Manchester United har et problem. De er for forsiktige og veldig, veldig trege. De ser blottet ut for ideer, noe som er en veldig rar ting å si om Manchester United.

United ligger nå helt nede på 12.-plass i Premier League, kun to poeng over nedrykk. Michael Owen bemerker også at neste kamp ikke er noen enkel oppgave for den norske manageren.

Newcastle-manager Steve Bruce kunne notere en svært sterk hjemmeseier søndag. Hans lag har slitt i sesonginnledningen, men fikk med seg tre svært viktige poeng mot Manchester United.

Etter kampen uttrykte han sin fulle støtte til en presset Solskjær.

– De har store skadeproblemer og frem til de er tilbake kan Premier League være ubarmhjertig. Men jeg er sikker på at Ole vil snu det, sier han ifølge Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst.

Kritisk for Manchester United - Solskjær får støtte av Bruce

Have United got more chance of finishing Top 6 or bottom half? Unbelievable how far they’ve slipped in recent years. Next game: away at Liverpool.

– Michael Owen

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds