Lader opp til januarvindu

Det var med tungt hjerte at Leeds måtte gi slipp på Ben White etter forrige sesong. White ble av flere ansett som den beste midtstopperen i Championship, så det falt naturlig for Brighton å hente ham tilbake fra utlån ettersom Leeds nå skulle være en direkte konkurrent i Premier League.

Rett før helgen ble det meldt om forflytninger i United-stallen. Ro ned, det er ikke snakk om verken Mbappé eller Jadon Sancho, men om Marcos Rojo. The Sun kunne på fredag melde at Sheffield United er svært interessert i å signere den 30 år gamle argentineren, men forhandlingene stagnerer for øyeblikket ved lønnen hans. Om lag drøye 800 000 kroner i uka blir for mye for Sheffield, som visst nok prøver å snu enhver mulig stein for å få gjennomslag for avtalen.

Den enes død er den andres brød, og med Rojo på vei ut kan det være en rød fremtid i vente den britiske midtstopperen Ben White.

Blant andre engelske Mirror melder at Manchester United skal være interessert i å signere White. Det meldes at den engelske midtstopperen er en av tre mulige stoppersigneringer, med Leipzigs Dayot Upamecano som et annet alternativ, og Raphael Varane som siste navn på Solskjærs ønskeliste.

Dele Alli har ennå ikke godsnakket seg inn i varmen hos Mourinho, og sliter fortsatt med mangel på spilletid. Den begavede midtbanespilleren kom til Spurs fra MK Dons i 2015, og har utviklet seg fint siden den tid. Nå skal PSG være interessert i å plukke ham opp i januarvinduet. Alli har kontrakt til 2024 med Tottenham, men det virker som alle parter hadde vært fornøyd med en overgang – hvis prisen er riktig.

Med Ancelotti bak roret har ikke de dårlige signeringene vært mange for Everton. Januarvinduet åpner for nye muligheter, og den erfarne midtbanespilleren Sami Khedira skal være i direkte dialog med Ancelotti. Utover dette skal også Everton være interessert i Dele Alli, riktignok med en låneavtale i tankene.

Fabrizio Romano meldte mandag formiddag at Alejandro Gomez vil bort fra Atalanta. Det gikk en kule varmt i garderoben da de spilte mot Midtjylland i Champions League, og Gomez skal ha kranglet med manager Gasperini. Gomez er en viktig del av det sjarmerende Atalanta-laget, og vil være en spennende signering for hvem enn som blir så heldige.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.