Lagene med det beste kampprogrammet

Jeg kommer til å gå gjennom hvilke lag som har et fint kampprogram fremover. Det kan være nyttig å se på enten om du er på Wildcard, eller har behov for å hente inn en rimelig spiller for å bytte ut en premium-spiller for å finansiere et innkjøp av Cristiano Ronaldo på topp.

Det er 4 lag som peker seg ut og har fine kamper neste seks: Wolverhampton, Arsenal, Watford og Everton.

 

Lagene med det beste kampprogrammet
Fixture difficulty fra runde 4 til runde 7.

WOLVERHAMPTON

Selv henter jeg Adama Traoré. Mye av grunnen er at jeg liker han som spiller. Et problem er jo at han er en elendig avslutter.

Lagene med det beste kampprogrammet

Traoré er midtbanespilleren som har hatt flest avslutninger så langt i sesongen med 12, og flest berøringer innenfor 16-meteren med 27 (Over dobbelt så mange som nestemann Greenwood).

En Wolves-spiller som er litt bedre til å avslutte er Raul Jiménez, men ut fra det jeg har sett så er han en litt tammere versjon av seg selv enn han var før hodeskaden.

Men han har kommet til nest flest avslutninger etter Antonio av spissene, så han kommer fortsatt til sjanser, og det kan jo hende at det er nå det løsner litt for meksikaneren nå som motstanderen blir litt enklere.

Men vær litt obs på å hente han, ettersom det er snakk om at han går glipp av helgens kamp, da han ikke ble sendt til landslagssamling som kan medføre en 5 dagers suspensjon fra og med siste landskamp.

Bakover på banen finner vi Romain Saiss til 4,9. Han kommer ofte til avslutning på cornere, og har så langt scoret 7 mål på 82 Premier League-kamper.

Om du vil ha et rimeligere alternativ så koster venstreback Marcal 4,5. Han har fjerde flest innlegg så langt. Og i fransk liga (2016-2020) leverte han 12 målgivende på 73 kamper.

Det kan også nevnes at Boly er på vei tilbake, et fin alternativ til Saiss, og en som også kan heve det defensive spillet.

ARSENAL

Arsenal har også enkelte greie kamper på papiret, men jeg ser ikke noen alternativer som peker seg nevneverdig ut. Nå skal det være nevnt at Ben White, Partey og Pepe i det minste er tilbake i trening.

Bakover på banen så har Arsenal statistisk sett vært horrible, og har sluppet til flest skudd i hele ligaen. Så da er ikke forsvarerne deres så tiltrekkende. Spesielt når de i tillegg ikke ser ut til å være i nærheten av målpoeng.

Tierney er den som er “farligst” og har skapt 1 sjanse så langt, mens Rob Holding har hatt flest avslutninger med 1. Fremover på banen er det like lunkent, hvor Smith-Rowe har flest avslutninger med 2. Så her er det stort sett best å styre unna.

WATFORD

Watford har sa langt i år vært helt på det midt på treet bakover, og har sluppet inn 5 mål på de tre første kampene.

Det er heller ingen av de defensive som har vist seg å være farlig fremover. Ingen har kommet til avslutning på mål, mens Masina har slått 5 innlegg, (23. flest av forsvarere i ligaen). Fremover på banen er det et par helt greie alternativer.

Den ene er Ismaila Sarr til 6,0. Han gjorde det periodevis veldig bra forrige gang Watford var oppe, og gjør det også bra statistisk sett så langt og har kommet til 8 avslutninger (8. mest av midtbanespillere i ligaen), og har scoret 1 mål.

Helt fremme finner vi Dennis til 5,2. Dette er en fin pris om man skal ha en rimelig tredjespiss. Dennis har scoret 1 mål så langt i år, og leverer nærmest identiske tall som Sarr.

EVERTON

Bakover på banen hos Everton så finner vi blant andre Lucas Digne. Han har sunket til 5,4, og bør være et kurrant alternativ de neste kampene. Han tar cornere i Everton, og har også kommet til nest flest innlegg av forsvarere.

Noe som en eller annen gang bør ende på hodet til Calvert-Lewin og så inn bak keeper på det andre fotballaget. Cornerne kan jo også ende på hodet til Yerry Mina (4,9) eller Michael Keane (5,0), som er billigere alternativ inn i Everton-forsvaret.

På motsatt back har Seamus Coleman pådratt seg en hamstring-skade, noe som åpner opp for et enda rimeligere alternativ om det blir Jonjoe Kenny til 4,5 som erstatter Coleman på høyrebacken (Dette begynner å likne historien om Bukkene Bruse, bare rimeligere fantasy-alternativer i Everton-forsvaret).

På midtbanen finner vi Damarai Gray (5,6) som har levert bra hittil med 2 mål. Men det må nevnes at han har vært effektiv og har hatt totalt 4 forsøk på mål.

Det ser også ut til at Doucoure (5,5) spiller lengre frem på banen enn vi har sett han tidligere. Han har kommet til 7 avslutninger (10. flest av midtbanespillere), men jeg synes fortsatt han er noe vent-og-se.

Helt fremme finner vi Richarlison (7,5) og Calvert-Lewin (8,2). Sistnevnte har allerede scoret tre mål, og har kommet til tredje flest avslutninger i ligaen, og er også førstevalg på straffene.

Men han uteble fra Englands landskamper grunnet en muskelskade, så vi kan vente på en oppdatering fra Rafael Benitez før han eventuelt blir hentet inn. Det kan også nevnes at Benitez hentet en gammel kjenning i Salomon Rondon på Deadline Day, som kan tre inn ved eventuelt skade.

Richarlison har levert bra de første tre kampene og står med 1 mål og 2 assist og er også et fint alternativ.

Om jeg skal oppdatere så synes jeg Saiss, Marcal, Traore og Jimenez er aktuelle i Wolves. Ingen i Arsenal. Sarr og Dennis i Watford samt Digne, Gray og Richarlison i Everton.

Det kan også nevnes at LEEDS har fine kamper etter neste kamp hvor de møter Liverpool, noe som gjør Ayling, Raphina og Bamford mer aktuelle. Tiden er også inne for å hoppe av Aston Villa-spillere, som møter Chelsea, Everton, Man Utd og Tottenham i løpet av neste fire kamper.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds