Fantasytips - runde 27

Leeds spolerte Coutinhos festaften

 

Et tidlig mål fra Daniel James sendte Leeds i ledelsen borte mot Aston Villa, men på 13 magiske minutter i 1.omgang snudde Aston villa 0-1 til 3-1.

Etter halvtimen banket Coutinho ballen i nettet og sørget for at lagene var like langt. Den nysignerte brasilianeren nøyde seg ikke med scoringen, og fulgte opp med to målgivende de påfølgende 13 minuttene.

På stillingen 1-1 trer Coutinho en fantastisk pasning gjennom til Jacob Ramsey som setter ballen forbi Meslier og sender Aston Villa i ledelsen.

Fem minutter senere følger hjemmelaget samme oppskrift, Coutinho til Ramsey og 3-1 etter 35 minutter spilt.

Se Coutinhos målgivende pasning til Jacob Ramsey på 2-1 målet under

Nytt håp for Leeds

Like før pause får Aston Villa en vekker når Daniel James dukker opp på målstreken og krangler ballen i mål for bortelaget. En viktig scoring for gjestene like før pause, og nytt håp om poeng for Bielsas menn.

2.omgang ble målfattig sammenlignet med 1.omgang, og preget av mange skader, stopp i spillet og høy temperatur.

Leeds tok grep om kampen i 2.omgang og fikk helt fortjent uttelling drøye 20 minutter ut i omgangen. Midtstopper Diego Llorente snappet opp en retur på kloss hold og banket ballen i nettet. Dermed var lagene like langt med knappe halvtimen igjen å spille.

Med tre minutter igjen av kampen plantet Konsa albuen i ansiktet på Meslier. Midtstopperen fikk sitt andre gule kort i kampen og marsjordre fra dommer, Jarred Gillett.

Til tross for at Leeds presset hjemmelaget de siste 10 minuttene, endte det med poengdeling på Villa Park.

Ett viktig poeng for Bielsa og Leeds som nå ligger på 15.plass på tabellen, bak Brentford med like mange poeng men med to kamper til gode.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds