Leeds tar tre poeng i kveld

Fredag, kl: 21.00
Tv2 Sport Premium

Leeds scoret tidlig og yppet seg frampå i forrige kamp mot Chelsea, men Lampard og co ble til slutt nummeret for store og vant fortjent. Igjen gjorde altså Bielsa og hans nyopprykkede lag livet surt for et av topplagene. Det hjelper dog lite når poengene uteblir. Nå venter en ny, tøff oppgave mot West Ham, og vil med seier klatre opp á poeng med London-klubben.

West Ham lå lenge i førersetet mot Manchester United sist runde, men måtte gi tapt etter en svak andreomgang. The Hammers vil også føle seg snytt, med et visst utligningsmål i tankene. Dermed stoppet seiersrekken på tre kamper her, for Moyes og gjengen.

Nå venter et nytt United, og bortetur til Leeds.

 

Oddstips – Leeds v West Ham

Det har vært opp- og nedturer for Leeds, men totalt sett må vi kunne si at denne sesongen har vært veldig solid for det nyopprykkede, gamle storlaget, som endelig er tilbake der de hører hjemme. Leeds ligger på  14. plass, men det er fortsatt ekstremt jevnt rundt midten av tabellen, det er f.eks. kun seks poeng opp til Southampton på 5. plass.

Etter tre strake seiere for West Ham endte det med et litt uheldig tap mot Man Utd, som hvilte mange av sine beste fra start. West Ham burde gått til pause med både to og tre scoringer, men sjansesløseriet skulle vise seg å koste dyrt.

Inn kom Fernandes og Rashford i pausen, og med det snudde alt. Kampen endte til slutt med 1-3 tap for West Ham, men de har imponert i åpningen, og ligger på 8. plass før denne runden.

Leeds vinner

Til tross for at Leeds ligger bak West Ham på tabellen, tror vi hvit-trøyene stikker av med seieren i kveld. Prestasjonene er svært varierende fra uke til uke, men vi tror tempoet Leeds legger opp til kan bli tøft for gjestene.

Leeds til 2.28 er et fint spill i kveld, men for den som liker litt høyere odds kan Leeds vinner og holder nullen til 4.90 i odds være et godt alternativ.

Leeds har vunnet kampen og holdt nullen i tre av elleve kamper denne sesongen. Av totalt 4 seire er altså tre vunnet når Leeds unngikk å slippe inn mål.
 

Norsk Tippings odds på kampen:

Leeds United – 2.10 
Uavgjort – 3.55
West Ham United – 3.10

Unibets odds på kampen:

Leeds United – 2.28 
Uavgjort – 3.75
West Ham United – 3.25

 

 

Forventede lagoppstillinger:

Leeds United:

Diego Llorente fikk endelig sin debut mot Chelsea sist, etter å ha slitt med skader etter å ha signert for Leeds. Han hadde dog neppe trodd den skulle komme borte mot Chelsea, men da Robin Koch måtte ut med skade etter bare ni minutt, måtte spanjolen trø til. Nå har spanjolen på ny pådratt seg en skade, som gjør han utilgjengelig til helgen. Det gjør nok at Ayling trekkes inn på stopperplass, og Dallas ned på høyre. Inn med Rodrigo.

Hvem som spiller for Leeds i kveld er det liten tvil om, ettersom Bielsa listet opp satrtelleveren allerede på onsdagens pressekonferanse. Med mindre noe har skjedd siden da, er dette Leeds lagoppstilling i kveld.

Meslier

Dallas Ayling Cooper Alioski

Phillips

Raphinha Rodrigo Klich Harrison

Bamford

 

West Ham:

Fabianski

Balbuena Ogbonna Cresswell

Coufal Rice Soucek Masuaku

Bowen Fornals

 Haller

Skader/suspensjoner:

Leeds United:

  • Koch
  • Forshaw
  • Shackleton
  • Hernandez
  • Llorente

West Ham:

  • Yarmolenko
  • Antonio
  • Fredericks

Siste artikler:

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds