Leicester har sikret seg dansk landslagsspiller – Abraham til Italia

I dagens innslag ser vi på noen av de siste overgangene som har skjedd i ligaen.

Southampton har sikret seg en erstatter til Danny Ings som nylig ble solgt fra klubben til Aston Villa. Lagets nye spiss og signering er Adam Armstrong. Forrige sesong scoret han 28 mål for Blackburn i Championship, og nå får han muligheten til å bevise seg selv i Premier League. Overgangssummen ligger på omkring 18 millioner euro.

Den greske landslagsspilleren Christos Tzolis er blitt kjøpt av Norwich City for 11 millioner euro fra PAOK. Grekeren er bare 19 år gammel og har åtte landskamper for Hellas. På banen befinner Tzolis seg på venstrekanten, under 2020/21 sesongen registrerte unggutten 16 scoringer og 10 assists.

Nyopprykkede Brentford har sikret seg venstreving Yoane Wissa fra franske FC Lorient. Overgangssummen skal være på 8.5 millioner pund. De siste to sesongene har Wissa stått for 27 mål som FC Lorient spiller. Selv om han som regel spiller på venstrekant kan han også spille mer sentralt som tilbaketrukket spiss. Hans nye klubb har skaffet seg en farlig angrepsspiller, og vil for Brentford være en viktig spiller for klubbens muligheter til å unngå nedrykk.

Tammy Abraham har endelig signert for Roma og skal nå spille for manager Jose Mourinho i Serie A. Denne overgangen har ligget i kortene en god stund nå, det var rykter om at kom til å forbli i Premier League, men overgangen til Roma er i boks og han flytter på seg til det Europeiske kontinent i Italias hovedstad. Chelsea fikk 34 millioner pund for spissen og dermed har Roma sikret seg en talentfull spiller som forhåpentligvis vil score mange mål.

Til slutt, går vi innom Leicester City som har sikret seg danske midtstopper Jannik Vestergaard fra Southampton. Forrige sesong var dansken fast i første elleveren til Southampton når han ikke var skadet, og spilte i alle kampene til Danmark under sommerens EM. Han har nå allerede fått sin debut etter å ha blitt byttet inn fra innbytterbenken, i første ligakamp når Leicester slo Norwich 1-0. Klubben har høye forventninger til Vestergaard, og han vil sannsynligvis bli en solid spiller for Leicester i kommende sesonger.

Med knappe to uker igjen før overgangsvinduet stenger skal det bli gøy å se hvilke spillere som kommer, og hvilke spillere som går.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds