Ligacupen er ungdommenes scene

Når de etablerte hviler, så er det unggutta som kan styre alene.

Det er inntrykket også etter 3-0-seieren over Norwich City tirsdag kveld.

Overbevist

Lagoppstillingen mot Norwich var ungt og overbeviste alle røde om at framtiden er lys.

Caoimhin Kelleher –

Conor Bradley, Ibrahima Konate, Joe Gomes (kaptein), Kristas Tsimikas –

Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Naby Keita –

Kaide Gordon, Divock Origi, Takumi Minamino.

Tyler Morten erstattet en småskadet Naby Keita (46), Andrew Robertson erstatter Tsimikas (66) og Jordan Henderson erstattet Jones.

Adrian, Nathaniel Phillips, James Balgizi og Diogo Jota reiste fra Suffolk uten spilletid.

Minamino scoret to og Origi ett, der merseysiderne imponerte og avanserte til fjerde runde i ligacupen. I tillegg til avansementet er det også uendelig mye annet å glede seg over i denne kampen.

Dette var første gang på tre år at verken Robertson eller Trent Alexander-Arnold spilte på noen av sidebackene.

Talent

Dersom det er noen som klager på manglende dekning på de plassene, kan bare ta en titt på debutantene i Norwich-kampen. Conor Bradley er fra Nord-Irland og født 9. juli 2003 og spilte en meget god kamp på høyre back. Tyler Morton (født 31. oktober 2002) kom inn for Keita og gjorde at ingen savnet han. Kantspiller Kaide Gordon er født 5. oktober 2004 og forlot Derby i januarvinduet. Nå har han debutert. 16-åringen (som er den sjette yngste debutanten i Liverpools historie) fikk vist seg fram under pre season og fulgte opp med en stor kamp, der han fikk vist fram farten sin og sitt tekniske repertoar.

Liverpool ble sett på som en av de store taperne i det nylig avsluttede overgangsvinduet, men talentene er der og de leverer, bare de får muligheten. Det vet Jürgen Klopp like godt som noen.

Onsdag kveld ble trekningen i ligacupen foretatt. Liverpool har hatt en lei tendens til å møte de beste klubbene i kurven i cup-trekningene de siste sesongene.

Lagene i ligacupen

Denne gangen hadde de Premier League-klubbene Leeds United, Brentford, Burnley, Southampton, Manchester City, Brighton & Hove Albion, West Ham United, Chelsea, Arsenal, Leicester City og Tottenham Hotspur og Championship-klubbene Queens Park Rangers, Stoke City og Preston North End og Sunderland fra League One i kurven.

Det ble Preston North End.

I tillegg møter Chelsea-Southampton, Arsenal-Leeds, Stoke-Brentford, West Ham-Manchester City, Leicester-Brighton, Burnley-Tottenham Hotspur og Queens Park Rangers-Sunderland.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds