Liverpool interessert i Chelsea-spiller

Footballtransfers bekrefter at Levi Colwill nå er Liverpools toppmål. Det engelske mediet hevder Liverpool er i samtaler med 20-åringens representanter.

Chelsea har signalisert at midtstopperen ikke er til salgs og har allerede avslått et bud fra Brighton, hvor Colwill overbeviste stort forrige sesong på lån.

Ifølge Footballtransfer kan Liverpool ikke ta kontakt med spilleren hvis de ikke mottar en oppfordring fra Colwill, samt at spilleren også leverer en transfer request til Chelsea (har kontrakt til 2025). Kontakten med Liverpool er etablert, så det må bety at 20-åringen vurderer Anfield.

Colwill er nettopp tilbake i Chelsea etter å ha vunnet EM-tittelen med U21-landslaget til England og skal være tiltenkt en rolle i Chelsea-laget fra sesongstart.

Presser Colwill på for en overgang, hevder Footballtransfers at det kommer til å bli dyrt for Merseyside-klubben. Chelsea har allerede avslått et bud på nærmere 400 millioner for stoppertalentet. Om Liverpool til å betale nærmere 500 millioner for den unge engelskmannen gjenstår å se.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds