Liverpool-spiller ute med skade i 10 uker

Det ble en blyung søndag på Emirates for Liverpool, som endte med 3-2 tap mot serieleder Arsenal og to ny skader hos Klopps menn.

Etter kampen måtte Luis Diaz måtte forlate Emirates på krykker og skinne rundt venstre kne. Ti minutter før pause kom smellen, noen minutter senere måtte kolombianeren gi seg.

Diaz pådro seg en skade i kneet etter et sammenstøt med Thomas Partey og måtte ut like før pause. Han kommer nå til å gå glipp av minst ti kamper.

Joyce og King legger til at Diaz ikke trenger å gjennomgå en operasjon, noe som er godt nytt for Jürgen Klopp og Liverpool. Det betyr at han kan være tilbake til kampene i romjulen. 

Diaz skulle uansett ikke spilt VM ettersom Colombia ikke er kvalifisert.

Alexander-Arnold ute i 2-3 uker

Trent Alexander-Arnold måtte også gi seg etter å ha fått en skikkelig vridning i høyre ankel. Etter kampen var Klopp ikke optimistisk på vegne av de to spillerne: «Det ser ikke bra ut for noen av dem».

Mens Liverpool må klare seg uten Luis Diaz i de ti kampene som gjenstår før fotball-VM, er det håp om å se Trent Alexander-Arnold i noen kamper før mesterskapet – og enda viktigere for høyrebacken er det håp om å komme med i Englands tropp i mesterskapet.

Paul Joyce i The Times skriver at Alexander-Arnold forventes å være ute i to til tre uker med ankelskaden han pådro seg før pause i søndagens kamp mot Arsenal. Dermed er kampene mot Napoli, Tottenham, Derby og Southampton aktuelle – og kanskje også Ajax og Leeds i slutten av november. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds