– Liverpool trenger tre store sommersigneringer

Liverpool-legende Jamie Carragher har tillatt seg å synse rundt hvordan gamleklubben burde komme seg ut av gropa de befinner seg i formmessig.

Etter å ha tapt tre hjemmekamper på rad er det krisetider på Anfield, og etter Klopp nådeløst gikk løs på en journalist i et post-match-intervju etter sist hjemmetap er det tydelig at Klopp selv ikke er i sitt livs form.

Etter å ha sett et uslåelig Liverpool-lag bli slått av god som dårlig motstand er det nå topp fire som er målet for klubben. Det får Jamie Carragher til å reagere, og den pensjonerte forsvarsspilleren peker på tre områder Liverpool må forsterke i sommervinduet hvis skuta skal snu.

Tre spillere trengs

– Da Jurgen Klopp kom til Liverpool lå laget som regel på sjette eller syvende plass i ligaen. Han kjøpte tre spillere i sitt første sommervindu som Liverpool-manager, hvor han kjøpte Wijnaldum, Matip og Mané. Dette tok dem til Champions League-spill, drøftet Carragher.

Tre spillere er det Carragher mener er nøkkelen på å løse et Liverpool-problem.

– Over de neste 12 månedene kjøpte han Salah, van Dijk og Alisson. Disse signeringene gjorde at klubben kunne løfte Champions League-trofeet i 2019. Nå er Liverpool tilbake i den posisjonen hvor de trenger tre nye spillere, forteller Carragher.

Liverpool liker å ha en fast ellever å gå til, selv om det ikke har vært så enkelt å få til denne sesongen. Mens spillere som vanligvis ikke har fått spilletid plutselig har måttet omskoleres og spilt nesten hver eneste kamp er det klart gutta begynner å bli slitne.

– De samme gutta som er slitne nå er de samme som har skapt uforglemmelige øyeblikk for klubben de siste årene. At de er utslitt nå gir helt mening for meg, og jeg klarer ikke helt å kritisere dem for øyeblikket, forklarer Carragher.

For selv om Liverpool er en av de mest velstående klubbene i England er det ikke mye rom for rotasjon i årets sesong.

– Folk sier «vel, Jurgen roterer ikke». Det mener jeg har noe med å gjøre at Liverpool ikke har den samme kvaliteten i stallen som andre klubber. Liverpool hadde ikke vunnet trofeene de har vunnet de siste årene hvis han hadde rotert på spillerne. De kommer til å komme tilbake i form, men de trenger tre spillere, sier Carragher.

Og han syns på ingen måte nå er tiden for å holde igjen på hestene.

– Jeg snakker ikke om tre benkspillere. Jeg snakker om signeringer som kommer inn i laget som Matip, Wijnaldum og Mané gjorde, og som Salah, Van Dijk og Alisson gjorde. DET er det Liverpool trenger, avslutter Carragher.

Kilde: SkySports

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds