Liverpool vil ha spisskomet – må sprenge overgangsrekord

Liverpool er interesserte i Benfica-spiss Darwin Nunez (22). 

I april meldte The Athletic at Manchester United og Chelsea er to av klubbene som er med i kampen om Nunez.

Onsdag formiddag melder samme nettsted at også Liverpool er interesserte i den uruguayanske spissen.

I jakten på en erstatter for Sadio Mané, som er forventet å gå til Bayern München denne sommeren, skal Jurgen Klopp være en stor beundrer av 22-årige Nunez, skriver The Athletic.

Report: Liverpool Bid £85M For Darwin Nunez | Benfica Striker 'Intends' To  Play For Jurgen Klopp - Sports Illustrated Liverpool FC News, Analysis, and  More

Angrepsspilleren scoret 34 mål på 41 kamper for Benfica i 2021/22 sesongen. Liverpool ser på Benfica-spilleren som en perfekt erstatter for Mané, med tanke på hans evne til å spille sentralt og ute på kanten, hevder The Athletic.

Ifølge nettstedet skal Benfica kreve så mye som i overkant av én milliard kroner for stortalentet. Dersom Merseyside-klubben skal sikre seg uruguayaneren må de overgå overgangsrekorden de satt i 2018, da de signerte Virgil Van Dijk for rundt 890 millioner kroner.

Liverpool har enda ikke satt in et bud for Nunez og vurderer andre alternativer på markedet. Manchester United skal fortsatt være interesserte i Benfica-spilleren, skriver The Athletic.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds