Lokalavisen krever at Solskjær sparkes

De amerikanske eierne har stått ved Solskjærs side i snart tre år. Det har vært tunge stunder før. Spørsmålet er om han tåler denne ydmykelsen, denne fiaskoen på Old Trafford.

Lokalavisen Manchester Evening News har lagt ut en kommentar skrevet av avisens United-ansvarlige, Samuel Luckhurst.

Der skriver Luckhurst at Ole Gunnar Solskjær må gå, men at det også er flere i klubben som bør forlate Manchester United.

De nevner blant annet viseformann Ed Woodward og direktør Richard Arnold.

Under pressekonferansen etter kampen fikk Solskjær spørsmål om han hadde støtte fra United-styret.

– Jeg har ikke hørt noe annet. Jeg tenker fortsatt på jobben som skal gjøres i morgen. Vi er alle langt nede. Jeg kan ikke si at jeg har følt det verre enn dette. Jeg aksepterer ansvaret, det er mitt i dag og det er mitt framover, sier Solskjær.

– Tror klubben vil forholde seg rolig

Ifølge flere kilder, som for eksempel The Athletic, så har Solskjærs jobb vært trygg, i hvert fall fram til nå. Nordmannen skal ha styrets fulle støtte. Skulle imidlertid fansen vende ryggen til 48-åringen, kan det bli tøft for ham om ting ikke snur fort.

Når Sky Sports-ekspert og tidligere Manchester United-back Gary Neville påpeker at Manchester United har prøvd og feilet med store navn som Louis van Gaal og José Mourinho, mener Carragher at det ikke bør være en hindring for andre store navn.

– Du sier det hele tiden. Bare fordi en manager har feilet før, betyr ikke det at du ikke bør se etter en manager med en god CV, kontrer han.

Neville føler seg uansett trygg på at Solskjær ikke kommer til å få sparken med det første.

– Klubben er annerledes i dag. Hadde det vært like etter Ferguson-æraen, ville Ole vært i enorme problemer. Jeg tror klubben vil forholde seg rolig. Jeg tror ikke de har planlagt for en ny manager. Jeg tror de vil holde på Ole til sesongslutt. Jeg vet det vil bli et massivt ramaskrik fra fans, media og alle sammen om at Solskjær må sparkes, og det kan jeg forstå etter den kampen, det er ikke i nærheten av godt nok, sier han.

Da Carragher hevdet Manchester United trengte en bedre manager enn Solskjær før Champions League-oppgjøret mot Atalanta, svarte nordmannen slik:

– Det påvirker meg ikke. Man ser de kommentarene i ny og ned, men jeg så ikke dette. Vi har Liverpool på søndag, så Jamie ser alltid på de små tingene. Jeg har mine verdier, jeg har min måte å gjøre ting på og jeg tror på meg selv. Så lenge klubben tror på meg, er jeg rimelig sikker på at Jamie Carraghers mening ikke endrer det.

Etter smellen mot Liverpool, fikk nordmannen spørsmål om han fortsatt hadde støtte fra Manchester United-styret.

– Jeg har ikke hørt noe annet. Jeg tenker fortsatt på jobben som skal gjøres i morgen. Vi er alle langt nede. Jeg kan ikke si at jeg har følt det verre enn dette. Jeg aksepterer ansvaret, det er mitt i dag og det er mitt framover, sier Solskjær.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds