Lørdagens beste Oddstips | Runde 1 Premier League

Hver runde gjør vi vårt ytterste for å plukke ut de beste oddstipsene til den kommende runden. I år kommer vi til å gi deg våre utvalgte spill til lørdag, søndag og mandagskampene.

Her er våre utvalgte oddstips til lørdagskampene i Premier League:

Dagnes utvalgte spill

West Ham v Newcastle

Newcastle + 0 (pengene tilbake ved uavgjort)

Odds – 2.70

Den siste uken har Newcastle virkelig vært på jobb på overgangsmarkedet. På noen få dager kunne klubben annonsere Ryan Fraser, Callum Wilson og Jamal Lewis. Alle tre er sårt trengte forsterkninger i posisjoner Newcastle har slitt.

To av disse får spille fra start, tror vi, og kommer utvilsomt til å vise seg å være positive tilskudd i Newcastle-laget.

Hjemmelaget får ikke noen stor fordel av å være på hjemmebane, og kommer til å få det tøft id et bakerste leddet mot Wilson, Almiron, Saint-Maximin og muligens Ryan Fraser.

Newcastle fremstår som mer solide i forsvar enn motstanderen, men kommer også til å få en vanskelig oppgave mot West hams angrep.

Hjemmelaget er klart bedre fremover enn bakover, noe som ofte sørger for at det blir mål både for og i mot i løpet av 90 minutter. Vi stusser dog litt over at Newcastle er såpass store underdogs, og velger derfor å gå for et bortelag med flere nye, spennende spillere.

Head-to-head matches: WEST HAM – NEWCASTLE
05.07.20 PL Newcastle West Ham 2 : 2
02.11.19 PL West Ham Newcastle 2 : 3
20.07.19 AT Newcastle West Ham 1 : 0
02.03.19 PL West Ham Newcastle 2 : 0
01.12.18 PL Newcastle West Ham 0 : 3

 

Liverpool v Leeds

Leeds + 2.0 (asiatisk handicap)
Odds – 1.52
Book – Unibet

Liverpool er store favoritter denne kampen, men vi tror nyopprykkede Leeds byr opp til dans. Hjemmelaget har et enormt press på seg, mens gjestene bør kunne spille med litt lavere skuldre.

Leeds har faktisk aldri tapt en åpningskamp i Premier League, til tross for at klubben har hele 12 sesonger i det gode selskap (5 seire og 7 uavgjort).

Vi tror Liverpool stikker av med tre poeng etter en jevn kamp, og velger derfor å spille på Leeds + 2.0 (pengene tilbake om Leeds taper med 2 mål).

Selv om Liverpool er et fantastisk lag, ser vi på sjansen for at de knuser Leeds i morgen som ganske små.

Kanskje gjestene til og med får en pangstart på sesongen og får med seg ett poeng?

Spennende Systemspill

For spillere som ønsker et litt mer spennende spill, har vi valgt ut et systemspill som vi tror kan gi en pen gevinst. I tillegg kommer det sannsynligvis til å fungere som en liten “hedge” på flere av tipsene vi kommer med denne PL-helgen.

Lørdagens beste Oddstips | Runde 1 Premier League

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds