Lørdagens beste oddstips

 

Det er klart for andre runde i i Premier League 2019/20, og det hele sparkes igang med Arsenal mot Burnley klokken 13:30 på Emirates lørdag formiddag. Vi har plukket ut våre beste oddstips til lørdagens kamper. Mer om spillene finner du nedenfor.

Arsenal v Burnley

Arsenal og Burnley sparker i gang runden i morgen klokken 13:30, og hjemmelaget er store favoritter mot Sean Dyche sitt mannskap. Coolbet har hjemmeseier til 1.37, noe som ser veldig riktig ut, særlig med tanke på kampene lagene har spilt mot hverandre tidligere. Burnley har aldri vunnet mot Arsenal i Premier League, og bare en gang har de fått med seg poeng fra et møte med The Gunners. Lite tilsier at gjestene kommer til å få med seg poeng i bagasjen i morgen.

De tre siste oppgjørene har endte 3-1, 3-1 og 5-1, og Aubameyang har scoret to mål i hver av de tre kampene. Oddsen på at han gjentar bedriften en fjerde gang, er på 4.00, noe som gjør at vi står over spill på at Aubameyang scorer / scorer mer enn 1.5 mål. Oddsen på at Aubameyang scorer er 1.60.

Oddstipset vi har landet på til denne kampen, er at Jack Cork får et kort. Cork har i snitt fått et kort hver femte kamp de siste tre sesongene, og en stor del av disse har vært mot topp 6-lagene. Cork kan fort få problemer med tempoet i duell med noen av Arsenal-spillerne, og dermed pådra seg et gult kort i løpet av kampen. Til 5.50 i odds, er dette et svært godt spill.

Oddstips – Cork får kort
Odds – 5.50
Book – COOLBET

Lørdagens beste oddstips
Mike Dean deler ut i snitt 4 kort per kamp.

Dagens Dobbel – 16:00

Aston Villa v Bournemouth – over 2.0 mål (asiatisk handicap)
Everton v Watford – over 2.0 mål (asiatisk handicap)

Trippelen forrige helg endte med penger tilbake på alle tre spill. Denne runden satser vi på at det blir litt mer mål i de utvalgte kampene. Aston Villa slapp til svært mange sjanser mot Tottenham, og kommer trolig til å fortsette i samme spor hjemme mot Bournemouth

I tillegg er gjestene sin spillestil offensiv, og sørger ofte for målrike kamper. Har stor tro på at det blir minimum to mål i denne kampen. Forrige sesong ble det scoret 126 mål i Bournemouth sine kamper – et snitt på 3.31 mål per kamp. Snittet i Aston Villa sine kamper forrige sesong (Championship) var noe lavere, men fortsatt høyt – 3.11.

Tanken er den samme i Everton v Watford. 

Lørdagens beste oddstips

Begge lag har litt å revansjere etter forrige helg. Everton spilte 0-0 mot Crystal Palace, mens Watford gikk på en kjempesmell hjemme mot Brighton (0-3).

Begge lag har styrken sin fremover i banen denne sesongen. Everton er svekket defensivt etter å ha mistet både Gueye og Zouma i sommer. Vi tror på en åpen og underholdende kamp mellom to angrepsvillige lag.

Totalodds – 1.90
Bookie – COOLBET

Manchester City v Tottenham

Vi innleder med det som kan være en liten brannfakkel: Manchester City var ikke gode mot West Ham.

Manchester City er fantastiske på sitt aller beste, men forrige helg var de unormalt effektive, og heldige i form av at West Ham var tamme store deler av kampen. I tillegg virket det som West Ham ga opp allerede på 2-0. xG-tallene viser 1.0 – 2.4 + pen, som er langt fra sluttresultatet (0-5).

De lyseblå er store favoritter, og vi tror Tottenham må være litt heldige om de skal få med seg tre poeng fra kampen. Vi tror dog at kampen blir svært jevn, og har derfor valgt å gå for et spill på Tottenham i denne kampen.

Spill – Tottenham + 1.5
Odds – 1.83
Bookie – COOLBET


Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds