Må nok vinne resten for å greie topp fire

Må nok vinne resten for å greie topp fire

Liverpools sesong har ikke vært som forventet. Langt i fra. Men nå gjelder det å få til en god innspurt for «å redde stumpene».

Kamp mot ligalederen

Søndag venter ligaleder Arsenal, som har imponert stort denne sesongen. Laget har fått den flyten som skal til for å være utfordrere til ligatittelen.

Legger man tidligere kamper til grunn så kommer ikke Liverpool til å gå seirende ut av de resterende kampene; Arsenal (H), Leeds United (B), Nottingham Forest (H), West Ham (B), Tottenham Hotspur (H), Fulham (H), Brentford (H), Leicester City (B), Aston Villa (H) og Southampton (B).
Men en plass i Europa League er innen rekkevidde, men er avhengige av at de kommer inn på et vinnerspor.

Spillere klare

Til Arsenal-kampen så skal Virgil van Dijk og Thiago Alcantara være klar og til kampen mot Leeds United er Luis Diaz klar. Så det lysner litt i Liverpools rekker. Det er da noe å ta med seg, i en på alle måter vanskelig sesong.
Ligamesterskapet står mellom Arsenal og Manchester City. Så kommer et kobbel som kjemper om spill i Champions League.

Nedrykk

Nedrykksstriden er jevnere og mer spennende enn på lenge. Der ligger ikke mindre enn ni lag; Crystal Palace 30 poeng, Leeds United 29, Wolverhampton Wanderers 28, West Ham United, Everton, Nottingham Foret og Bournemouth 27, Leicester City 25 og Southampton 23 poeng.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds