Overgangsrykter - Mac Allister til Liverpool

MacAllister kommer til uka – det er bare begynnelsen

Alt tyder på at den argentinske verdensmesteren Alexis Mac Allister (blir 25 på julaften) blir Liverpool-spiller til uka. Forhandlingene med Brighton & Hove Albion skal på det nærmeste være ferdig og alle seriøse nettsteder forteller at en bekreftelse er nær forestående.

Midtbanespilleren har i flere sesonger vært god for sørkystlaget.

Denne sesongen var ingen unntak og hans karrierehøydepunkt fikk han i desember da han ble verdensmester etter å ha slått Frankrike i finalen. Hva som er overgangssummen for argentineren er ikke godt å si, men den skal være mindre enn de 70 millioner pund som spekulasjonene går på. Nå er han klar for å bytte blå og hvitt med helrødt.

Flere ute

Etter at Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita fortjent ble takket av etter Liverpool-karrierene sine og Arthur Melo er sendt tilbake til Juventus, uten å få bidra noe særlig, så er den nødvendige renoveringen av Liverpool-stallen godt i gang. Keeperreserve Adrian har skrevet under ny kontrakt med Liverpool, mens det er ventet at den irske landslagskeeperen Caoimhin Kelleher forsvinner fra Anfield for å få førstelagsfotball.

I tillegg så skal det være interesse fra Burnley på Fabio Carvalho og fra Real Madrid på Andy Robertson.

Rykter

Det er høytid for rykter. Rykter om overganger fra og til alle lag i de store ligaene; Premier League, Bundesliga, Ligue 1, La Liga og Serie A.

Hva som blir neste for Liverpool er nemlig ikke godt å si. Det er en grunn til at transfervinduene kalles Silly Season. Overgangsryktene går på høygir og det er gode tider for mer eller mindre seriøse medier og nettsteder.

Det er ennå ikke bekreftet at Jude Bellingham velger Real Madrid som sin nye arbeidsgiver, selv om det er sterke rykter om dette. Om Liverpool fortsatt er med i kampen om gullklumpen, er ikke godt å si, men prislappen har nok skremt dem fra et bud.

Og flere rykter

Men Liverpool skal være interesserte i andre spillere; Chelseas Mason Mount (også sterkt linket til Manchester United), Khephren Thuram (Nice), Josko Gvardiol (RB Leipzig), Leon Goretzka/Benjamin Pavard/Ryan Gravenberch (Bayern München), Manu Kone (Borussia Mönchengladbach), Romeo Lavia (Southampton), Ruben Neves/Matheus Nunes (Wolverhampton Wanderers) og Mickey van de Ven (Wolfsburg) er alle linket til de røde.

Vi kommer tilbake med mer rykter og bekreftede overganger gjennom hele Silly Season, som varer fra nå og ut august. Den nye Premier League-sesongen starter lørdag 12. august.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds