Maguire

Maguire blir tidenes dyreste forsvarsspiller

 

Maguire blir tidenes dyreste

Rekorden fra januar 2018 skal etter ryktene bli slått denne sommeren. Den gang, tilbake i januar 2018, fikk Virgil Van Dijk fra Southampton til Liverpool for rekordsummen 75 millioner pund. Med det ble nederlenderen tidenes dyreste forsvarsspiller.

Maguire

Siden da har stopperkjempen vist seg å være svært verdifull for Liverpool. Når man ser tilbake, er det ikke tvil om at Van Dijk var verdt summen han gikk for den gang.

Nå kan det imidlertid se ut som Harry Maguire overgår Van Dijk. Manchester City skal være villige til å by rundt 80 millioner pund for engelskmannen. Det sies også at Maguire foretrekker å spiller for de lyseblå, fremfor de røde djevlene.

  • Manchester City er klar for å slå Manchester United i signeringen av Leicesters Harry Maguire for om lag 704 millioner kroner. En medisinsk test skal være planlagt, og avtalen kan bli klar i løpet av denne uken. Det melder Star.

 

  • The Mirror som skriver at Leicester-stopperen kommer til å bli tidenes dyreste forsvarsspiller når han denne uken gjennomfører en overgang til Manchester CityMaguire har lenge blitt koblet til Manchester United, men skal ifølge avisen ha takket nei til et tilbud fra United og i stedet blitt enig med City om en avtale som vil gi ham en lønn på 280.000 pund i uken.

 

Dagens overgangsrykter – Han blir Liverpools første signering

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds