Man City har ikke gitt opp Messi

Overgangssagaen rundt Lionel Messi var det store temaet i fjor sommer. Argentineren ba om å ha bli solgt fra Barcelona, noe som satte full fyr i ryktene om hva hans neste klubb skulle bli. Som kjent, valgte han likevel å bli værende i klubben. Nå ser vi frem mot et nytt overgangsvindu og det skal trolig skrives et nytt kapittel i dramaet om hvor den lille tryllekunstneren spiller neste sesong.

Manchester City troner fortsatt øverst på lista over aktuelle klubber for Messi, som de også gjorde i fjor sommer. De lyseblå skal ifølge ESPN ta opp tråden med forhandlinger med den spanske storklubben i mars/april. Messi sin Barcelona-kontrakt går ut i juni.

Paris Saint-Germain har heller ikke gitt opp håpet om å snappe opp Messi. Pochettino, Neymar og Di Maria har vært media-blyge og uttalt seg deres ønske om å få ham til klubben. Sportsdirektøren i den franske storklubben, Leonardo Araújo, har også bekreftet at de har argentineren på radaren denne sommeren.

«Great players like Messi will always be on PSG’s list. But this is of course not the time to talk about it, or to dream about it. But we are seated at the large table of those clubs who are following the matter closely. In fact, no, we are not yet seated, but our chair is reserved just in case. Four months in football is an eternity, especially in this period”, uttalte Araújo til Goal tidligere i år.

Pep Guardiola vil, naturligvis, være en viktig brikke for Manchester Citys sjanser for å hente Messi. Spanjolen skal ha hatt telefonsamtaler med sin tidligere elev og presentert sitt City-prosjekt. Det skal også være regelmessig kontakt mellom den engelske klubben og Messis kontaktpersoner.

Situasjonen rundt overgangen er en helt annen denne gangen, med tanke på at Messis kontrakt i Barcelona er omme til sommeren. Han har selv insistert på at han ikke vil ta noe valg om fremtiden før sesongslutt, da fokuset fremover er å bidra til at Barcelona lykkes på banen. Laget er i godt driv om dagen og er ubeseiret på sine siste elleve kamper i La Liga, semifinale i Copa del Rey og første av to kamper mot PSG i Champions League å se frem til.

I tillegg er det verdt å nevne at valget om ny klubbpresident i Barcelona faller 7. mars og vil også være en viktig faktor om videre klubbforhandlinger.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds