Paqueta Man City

Manchester City med megabud på West Ham-spiller

Manchester City har mistet to sentrale spillere i sommer i Gundogan og Mahrez. Nå ønsker Guariola & co å forsterke troppen med brasilianske Lucas Paqueta.

I følge den brasilianske avisen GloboEsporte skal Manchester City ha lagt inn et bud på 70 millioner pund, som tilsvarer rundt 900 millioner kroner. Samme avis melder samtidig at West Ham ikke kommer til å godta budet, og vil be om mer penger for Paqueta.

West Ham har allerede kvittet seg med en viktig spiller i sommer med Rice-overgangen til Arsenal, og vil neppe gi slipp på nok en viktig spiller før sesongstarten. “The Hammers” har ikke lykkes med å hente inn erstattere så langt, men kobles stadig til James Ward Prowse.

The Hammers sikret seg brasilianske Lucas Paqueta fra Lyon i fjor sommer for rundt 600 millioner kroner. 25-åringen er kjent for sine enorme dribleferdigheter og sikret seg en plass i Brasils landslagstropp etter imponerende prestasjoner i Lyon. Paqueta imponerte også stort i fjorårets fotball VM i Qatar.

Forrige sesong spilte Paqueta 27 kamper fra start og totalt 2100 spilleminutter i West Ham-drakt. Den brasilianske midtbanespilleren noterte seg for 4 scoringer og 5 mål i løpet av 27 kamper.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds