Manchester City punger ut for å sikre seg Messi

Manchester City er ute av Champions League før det virkelig spisser seg til – igjen. Noe skje om City endelig skal lykkes i Champions League.

Nå skal de ha funnet løsningen på problemet – Lionel Messi.

Ingen har råd til å kjøpe ut Messi for over 7 milliarder kroner, men argentineren har sikret seg at når han bestemmer seg for å forlate Barcelona, da forlater han Barcelona. I tillegg sliter Barcelona med å få orden på økonomien i klubben, noe som bør kunne åpne opp for forhandlinger med Manchester City.

Engelske aviser hevder at City er villig til å betale det som må til for å gjenforene Guardiola og Messi. Vi tror både på ryktet og at dette faktisk kan være den beste veien å gå for klubber og spiller.

Fremskynder signeringen av Messi

Tidligere i sommer florerte ryktene om en potensiell overgang til Premier League for Lionel Messi. Spekulasjonene baserte seg i stor grad på at argentinerens kontrakt går ut om ett år, og at Manchester City ønsket å hente Messi sommeren 2021.

Nettavisen skrev følgende om ryktet tidligere i sommer:

Lionel Messi (33) kan ifølge Talksport ende opp med å skrive under for Manchester City når Barcelona-kontrakten utløper etter neste sesong. Dette kan angivelig bli en realitet dersom City-manager Pep Guardiola gir seg i City på samme tidspunkt.

Manglende tillit til Barcelona-president Josep Maria Bartomeu har tidligere blitt oppgitt som en av grunnene til at Messi vurderer å flytte på seg. Men Bartomeu avviser ifølge TV-kanalen Movistar at argentineren vil vekk fra Camp Nou.

– Messi har sagt til oss at han vil bli her. Vi kommer til å kunne nyte spillet hans her i lang tid fortsatt, uttaler Barca-presidenten.

– Messi vil bort

Det er ikke bare på trenersiden at det stormer i den spanske storklubben. Ifølge den spanske journalisten Marcelo Bechler som rapporterer for tv-kanalen Esporte Interativo skal Messi ha uttrykt at han ønsker å forlate Barcelona allerede i sommer.

Ydmykelsen mot den tyske seriemesteren skal ha vært dråpen for den 33 år gamle argentineren, noe som igjen sørger for at Messi avslutter en sesong uten en tittel for første gang på 12 år.

Bechler var mannen som i 2017 først avslørte Neymar sin overgang til PSG, dermed anser flere rapportene som troverdige.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds