Manchester City-stjerne signerer ny langtidskontrakt

Ederson ser ut til å signere en ny treårsavtale med Manchester City, ifølge The Athletic. Nettstedet hevder også at klubben planlegger nye kontrakter til flere av nøkkelspillerne deres. 

Den brasilianske sisteskansen signerte en ny kontrakt i 2018, etter sin debutsesong hvor han hjalp klubben til sin første Premier League tittel under Pep Guardiolas styre.

The Athletic kan nå avsløre at brasilianeren har vært i samtaler med klubben, og ser ut til å nok en gang fornye kontrakten sin med de regjerende ligamesterne.

Nettstedet skriver videre at, I tillegg til å styrke troppen ytterligere med nye signeringer i sommer, har klubben satt seg ett mål om å fornye kontrakter til flere av de nåværende stjernene i laget. Engelskmennene Phil Foden, Raheem Sterling og John Stones skal alle være i samtaler om nye kontrakter. Videre rapporteres det at midtstopper Ruben Dias vil bli tilbudt en lønnsøkning for sine gode prestasjoner i City drakten.

Ederson har vært en nøkkelspiller for Guardiola helt siden hans ankomst fra Benfica i 2017, og skulle han signere en ny treårsavtale kan den lyseblå delen av Manchester glede seg over en lang fremtid med verdensklassespilleren.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Dette gjør fantasy-ekspertene nå

Tre fantasy-eksperter og en amatør avslører byttene før den kommende runden i Fantasy Premier League. Ola og Ole Kevin cruiser videre i jakten på topp

Les videre

Siste Nyheter

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å