Manchester United-stjernen må opereres – ute i flere måneder

Manchester United bekreftet i dag på sine hjemmesider at angrepsspiller Marcus Rashford må gjennomgå en skulderoperasjon. 

Marcus Rashford går glipp av sesongstarten til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Ifølge Sky Sports, kan det ta ca. 12 uker før engelskmannen er klar for aksjon igjen, noe som potensielt kan holde ham ute på sidelinjen til slutten av oktober.

Rashford slet med ubehag i skulderen stort sett hele forrige sesong, men valgte å drøye operasjonen til etter sommerens EM. Da han ble spurt om situasjonen, mens han var på samling med landslaget i forrige måned, svarte han: “Jeg har ikke prestert mitt beste, men jeg klarte å fullføre sesongen”. “Jeg hadde vel 36 målpoeng forrige sesong, så jeg angrer ikke på valgene jeg har tatt. Jeg ønsker bare å spille hver kamp.”

Rashford spilte totalt 64 kamper for klubb og landslag i 2020/21 sesongen. I Premier League noterte engelskmannen seg for 11 mål og 7 målgivende på 37 kamper.

Ukens trippel runde 5

Dessverre så gikk kun to av tre spill inn i forrige spalte. Tottenham gikk på et overraskende 2-0 tap mot Crystal Palace. Tottenham klarte å

Les videre

Siste Nyheter

Tottenham-legende Jimmy Greaves er død

Tidligere Tottenham, Chelsea og England spiss Jimmy Greaves døde i en alder av 81. Tottenham bekreftet nyheten i en uttalelse søndag morgen. «Vi er ekstremt