Mandagens overgangsrykter

 

 

Hektisk sommer for Manchester United

Manchester United har det travelt på overgangsmarkedet for tiden. Romelu Lukaku ryktes å være på vei til Italia og Inter Milan. Samtidig ser det ut som klubbens største stjerne, Paul Pogba, forlater klubben i løpet av den kommende måneden.

Pogba skal være ønsket av både Juventus og Real Madrid, men sistnevnte har allerede sprengt banken for å hente Eden Hazard, Luka Jovis, Eder Militao, Fatland Mendy og Rodrygo.

Kvintetten skal ha kostet klubben nærmere 3,5 milliarder. Med andre ord synes det å være mer sannsynlig at Juventus henter Pogba tilbake til klubben, enn at Madrid legger ut ytterligere 1 milliard.

Aaron Wan Bissaka til Manchester United har vært overgangsvinduets stor snakkis. Crystal Palace har lagt bak seg en strålende sesong, som har sørget for en prislapp på nærmere 500 millioner kroner. Manchester United ventes å hente den engelske høyrebacken ila sommeren.

Arsenal går for PSG-unggutt

Zinedine Zidane skal kvitte seg med en rekke spillere i sommer, og Lucas Vazquez kan være på vei ut dørene. Mundo Deportivo skriver at Arsenal skal være interessert i Real Madrid-spilleren.

En annen spiller som kan ende opp på Emirates i sommer, er unggutten Christopher Nkunku. PSG har gitt beskjed til London-klubben at de må ut med drøye 100 millioner kroner for 21-åringen.

Arsenal skal være villige til å gi slipp på Lucas Torreira dersom AC Milan høyner budet sitt til 45 millioner pund. Arsenal kjøpte Torreira fra Sampdoria for et år siden, da for halvparten av det de ber om nå.

Tottenham vil kjøpe 18-åring fra Leeds

Spurs skal være interessert i å kjøpe 18 år gamle Jack Clarke fra Leeds. Overgangssummen ryktes å være på normere 200 millioner kroner. Dersom overgangen går gjennom, går trolig Clarke tilbake til Leeds på lån den kommende sesongen.

Brighton skal være enige med RC Genk om overgangssum for Leandro Trossard. Prislappen skal være på 18 millioner pund, ifølge den belgiske avisen HLN.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds