Månedens siste runde – Her er rundens oddstips

Februars siste runde står for tur i Premier League, en litt amputert runde med tanke på at Cupfinalen på Wembely står for tur. Men vi hopper rett i det med kampen som åpner Lørdagen.

Tja, hva ska man si om det Tottenham holder på med for tiden. Tapt 4/5 siste kampene i ligaen og en manager som nærmest snakker om å forlate klubben allerede til sommeren etter bare en halv sesong omtrent. En sprø funfact og om de tre siste kampene Tottenham har gått seirende ut fra. I alle de tre kampene så har vinnermålet kommet etter 94 blank er passert på uret.

Men snakker man om lag ute av form så kan man heller ikke komme uten Leeds, hele 16 baklengs på de siste fire kampene inkludert seks i hatten på Onsdag på Anfield. Og jeg er nok redd for at det ikke blir noe rent bur på Meslier idag heller desverre. Dette ska nok være en kamp som passer Kane og Son veldig bra. Vi holder det ganske så enkelt og kjører på med

Månedens siste runde - Her er rundens oddstips
Kan det bli Fire kasser idag også?

Over 3.0 Mål @ 1.93

Også tar vi også med et lite krydder spill helt slutt.

Dejan Kulusevski Under 0.5 Skudd på mål. 

Vi beveger oss videre til Sør-kysten hvor Brighton tar imot Aston Villa til dyst. To lag som må kunne sies å være ute av form. Vertene står med bare en fattig seier siste seks kamper i ligaen og gått målløs av banen i de to siste. Samtidig har de havnet litt sann i ingemannsland på Premier League tabellen. Når det gjelder gjestene fra Birmingham så startet epoken med Gerrard som manager veldig bra til å begynne med, men har møtt litt motbakke i det siste og står med en seier bare på siste sju kampene. Og i likhet med Graham Potters gutter så scores det ikke så veldig mye hos Villa for tiden, men kanskje litt Coutinho magi kan gjøre noe med det idag. Blir spennende å se, men tror nok vi får en målfattig kamp her og det blir også spillet vårt idag.

Under 2.5 Mål @ 1.70

Aston Villa / Uavgjort @1.70

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds