Martial på vei bort fra United

Det meldes flere steder inkludert The Daily Express, at Anthony Martial skal få lov til å forlate Manchester United i januar eller til sommeren. Hvis United mottar et bud på omkring 40 millioner pund for spilleren, skal de være villig til å gi slipp på franskmannen allerede i januar.

Martial har slitt med å spille seg inn i Ole Gunnar Solskjærs startellever og spillestil. Han ligger bak Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani og Mason Greenvood, og mulighetene for spilletid er derfor begrensent.

Aktuell for Arsenal

Et av lagene som skal være interessert i Martial er Arsenal, som kommer til å trenge flere angrepsspillere i fremtiden. Både Pierre-Jean Aubameyang og Alexandre Lacazette er begge over 30 år og har sine beste år bak seg.

Skulle Martial og Arsenal komme til en enighet vil dette være en overgang som vil være til nytte for begge parter. I Arsenal så vil Martial få flere muligheter til å spille fast, og for Arsenal vil de få en rask, teknisk og målfarlig spiller som vil passe utmerket i stallen sin.

Andre klubber som skal være interessert i Martial inkluderer Atletico Madrid og Barcelona.

Lenos dager i Arsenal er talte

Arsenals signering av målvakt Aaron Ramsdale fra Sheffield United var et signal om at de ikke lenger ønsker å beholde Bernd Leno i klubben. Derfor er det høyst sannsynlig at tyskeren er på vei bort fra Arsenal, hvor han har spilt siden 2018.

Det er altså veldig tvilsomt at Leno vil forbli i Arsenal etter sesongen er ferdigspilt. Et salg av spilleren kan skje allerede i januar når overgangsvinduet åpnes igjen, ifølge EuroSport.

Den tyske målvakten har vært en av Arsenals beste spillere siden han kom til klubben, men har likevel blitt benket til fordel for Ramsdale de siste kampene.

Leno er en høyt verdsatt spiller og en av de beste keeperne i England, så mulig det vil bli en kamp om å signere han når drar fra Arsenal. Hans tidligere klubb Bayern Leverkusen vil kanskje være den mest aktuelle destinasjonen.

Rice ikke til salgs

Ifølge Goal, skal West Ham United ikke være interessert i å selge den engelske landslagsspilleren selv om de mottar et bud på 100 millioner pund. Både Chelsea og Manchester United er svært interessert i sikre seg Declan Rice fra West Ham.

I en alder av bare 22 år er det fullstendig forståelig hvorfor Rice er så ettertraktet av storklubber og hvorfor West Ham ønsker å beholde han. Dette er en spiller som bare kan bli bedre, og vil være en viktig spiller for det laget han spiller for i mange år fremover.

Det kommer til å bli vanskelig for West Ham å beholde Rice, ettersom han har bare ett år igjen av kontrakten sin. Hvis de ikke selger han i januar, vil han kunne gå gratis hvilken som helst klubb han ønsker i sommer.

Kanskje West Ham fortsatt har troen på at de klarer å forlenge kontrakten hans denne sesongen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds