Medier: Arsenal favoritter til å signere Declan Rice i sommer

Arsenal vil hente Declan Rice (24) i sommer. 

Det melder en rekke ulike engelske medier mandag kveld.

The Times var først til å melde at Declan Rice er sommerens førsteprioritet for Arsenal. Nyheten ble kort tid senere bekreftet av blant annet The Athletic, Standard og The Guardian.

Alle nevnte nettsted skriver at The Gunners planlegger å punge ut for West Ham-spilleren i sommer, og at de føler seg mer og mer selvsikre på at de kan vinne kampen om midtbanespilleren.

Chelsea og Manchester United har vært linket til Rice tidligere, men har aldri ønsket å betale den enorme summen på godt over én milliard kroner, som West Ham har krevet for kapteinen.

Men, 24-åringen har nektet å forlenge kontrakten med London-klubben, ifølge The Times. Hans nåværende kontrakt utløper i 2024, og West Ham-styret har akseptert at kommende sommer blir siste sjanse til punge inn for engelskmannen, melder nettstedet.

Det er uklart hva nøyaktig beløp det vil kreve for å hente Rice. De ulike avisene nevner alt fra 700 millioner til over én milliard kroner.

Declan Rice: 'Faultless' England deserve more respect

Rice har aldri lagt skjul på at han ønsker å spille i Champions League og konkurrere for de gjeveste trofeene.

“100%, jeg ønsker å spille i Champions League,” sa han i desember.

“I de siste 2-3 årene har jeg sagt det. Jeg har spilt bra for klubben min og jeg ønsker å ta det neste steget. Jeg ser vennene mine her (på landslaget) som spiller Champions League og kjemper om de store trofeene,” forklarte han.

Rices høye ambisjoner styrker Arsenal sjanser til å kapre 24-åringen. Nord-London-klubben leder Premier League og ser ut til å sikre seg Champions League-spill med god margin.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds