Medier: Mbappé til salgs – kan ende opp i Premier League

Kylian Mbappé (24) kan være ferdig i PSG. 

Det melder en rekke medier de siste 24 timene, deriblant Fabrizio Romano.

Superstjernen skal ha informert PSG om at han ikke planlegger å aktivere en kontraktsforlengelse til 2025, noe som betyr at 24-åringen kun har ett år igjen på sin nåværende kontrakt med den franske klubben, skriver Romano på Twitter.

Ifølge overgangsguruen så er PSGs posisjon klar. Hovedstadsklubben vil gjøre alt de kan for å unngå å måtte slippe Mbappé gratis neste år og har gitt angriperen et ultimatum: å forlenge kontrakten eller bli solgt denne sommeren, skriver han.

Storklubbene i Europa er informerte om situasjonen, ifølge Romano. Real Madrid hadde i utgangspunktet planlagt å signere Mbappé i 2024, men kan nå slå til allerede denne sommeren. Liverpool, sammen med Real Madrid, prøvde å signere fenomenet 2021, og kan gjenopplive interessen.

Ifølge den spanske avisen El Pais skal Qatar og PSG foretrekke å selge Mbappé til Manchester United denne sommeren, dersom Sheikh Jassim lykkes i å ta over eierskap av Manchester-klubben de neste ukene. 24-åringen er “interessert” i idéen, ifølge storavisen.

Mbappé leverte 34 målpoeng på 34 kamper i Ligue 1 sist sesong.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds