Mendy holder Chelsea inne i tittelkampen

Brentford møtte Chelsea til kveldskamp denne lørdagen. Etter en sjarmoffensiv fotball og fine omganger for hjemmelaget, var det derimot bortelaget som tok den vanskelige skalpen.

Ben Chillwell og Edouard Mendy ble tunga på vektskålen. Dermed forblir Chelsea ligaleder, etter en vanskelig og utfordrende kamp på Community Stadium.

Ben Chillwell scoret for Chelsea like før pause. Chelsea vant ballen høyt på banen da Ruben Loftus-Cheek spilte ballen fremover til N´Golo Kante. Franskmannen fant Cesar Azpizicueta som la inn på første mot Romelu Lukaku.

Belgieren fikk en touch på ballen, før den endte opp foran Ben Chillwell. Ingen brydde seg om engelskmannen foran feltet. “Chilly” valgte å klinke ballen på halv volley. Dermed har han nå scoret 3 mål på 3 strake, uansett turnering.

Andre omgang startet jevnt, men Brentford begynte å varme nøytrale fotballhjerter. Med sin kollektive, aggressive og direkte stil presset de Chelsea hjemover.

Edouard Mendy stod frem som kampens viktigste spiller i løpet av de siste minuttene. Senegaleseren vartet opp med tigersprang og utrolige praktredninger. Kanskje ville han vise verden at han fortjener å være nominert til Ballon D´Or.

Er et skjold på tampen av på kampen og holder Brentford unna scoring. Ingen keepere har holdt nullen i Premier League mer enn Chelsea bautaen det siste året.

Chelsea seiler dermed videre og beholder 1. plassen på Premier League-tabellen.

Brentford ender sin gode start i det gjeve fotballselskaps, men det er ikke forgjeves. “The Bees” beholder en meget imponerende 7. plass

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds