Mulig Arsenal-løsning

Flere store overganger kan stå for tur når klubbeiere og -investorer åpner lommebøkene i det kommende januarvinduet. Selv om det oftere skjer store overganger i sommervinduet, er det noen situasjoner som virker å nærme seg å bli så tilspisset at det kan virke som vi har et annerledes januarvindu i vente.

Paul Pogba og uttalelser fra agenten hans Mino Raiola har vært tema for mang en avisartikkel de siste årene. Raiola har i løpet av tiden Pogba har tilbragt i Manchester ofte vært ute og meldt om Pogbas snare avreise, selv om fortellingen alltid slutter med at han blir i United. For ikke lenge siden var Pogba selv ute og distanserte seg med en kryptisk Instagram-bildetekst fra ryktene Raiola spredde om fremtiden hans.

Den franske midtbanespilleren leverte en strålende kamp mot Sheffield på torsdag, og opptredenen hans på banen ga lite uttrykk for at han mistrives i klubben. At han i det hele tatt har lyst til å spille kamper har ikke alltid vært tilfellet mens han har vært i Manchester-klubben, selv om han har vært skadefri, og sånn sett virker det ikke som han er desperat etter å komme seg bort nå.

Likevel er det nå da atter en gang rykter om at han skal bort, eller hjem, om du vil. Pogba startet sin profesjonelle karriere i franske Le Havre sitt U17-lag, og spilte seg raskt til Manchester United og deres U18-lag. Resten av utviklingen hans skjedde i den samme røde drakten, før han etter tre sesonger gikk til Juventus etter å ha signert for den italienske storklubben da kontrakten hans med United gikk mot slutten.

Juventus vil ha ham tilbake, og diverse alternative avtaler nevnes for å få gjennomslag. Det er nemlig ikke tidenes beste økonomiske situasjon Juventus står i, og å gi bort Dybala for å få Pogba skal være blant alternativene til avtaler. Dette er dog gammelt nytt, og skjer mest sannsynlig ikke. Likevel kunne Daily Express i går melde Raiola har tatt kontakt med Juventus, og gitt flere utkast til mulige avtaler som kan gå gjennom.

Porto-spiller Fabio Vieira er blitt nevnt som mulig overgang for Arsenal. Den kreative offensive midtbanespilleren har allerede fått en hel haug med «velkommen til Arsenal»-videoer på Youtube, hvor hans beste øyeblikk som Porto- og Portugalspiller fremvises, og virker sånn sett å være en spiller de ikke hadde hatt noe imot å signere. Ville ikke vært tidenes dyreste signering, og Daily Mail melder den potensielle overgangssummen til 27 millioner pund.

The Athletic kunne natt til fredag melde om Wolverhamptons interesse for Liverpool- «legende» Divock Origi. Origi har spilt bare syv minutter PL-fotball så langt denne sesongen, noe som blir for lite i lengden for den 25-årige angrepsspilleren. Interessen fra Wolverhampton kommer ikke som et sjokk, i og med at de har vært interessert i å signere den talentfulle fotballspilleren siden 2018.

Med nysigneringene Minamino og Jota har Origi falt bak i køen, og Athletic spekulerer prislappen på Origi til å være på om lag 20 millioner pund.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds