Nå er det klart

Helt fra han ble klar for retur til Manchester United, har det blitt spekulert i hvilket nummer Cristiano Ronaldo kommer til å få på drakten sin. Mange fans har nok ventet på en endelig bekreftelse for å få bestilt seg drakt. Tirsdag kveld kom beskjeden. Han skal nok en gang ha det ikoniske nummer 7 på ryggen.

Sist sesong ble nummeret brukt av spissen Edinson Cavani, og uruguayaneren scoret totalt 17 mål med sjutallet på ryggen. Etter Ronaldos overgang til United ble klar, har spekulasjonene rundt draktnummeret hans gått høyt og lavt. Det har til og med gått så langt at enkelte lurte på om Cavani ville forlate klubben i siste del av overgangsvinduet. Det var nok aldri aktuelt, sett fra klubbens ståsted.

Det som samtidig ble klart, var at Cavani fra nå skal bruke 21 som draktnummer i Manchester United. Det er samme nummer som spissen bruker når han spiller for Uruguay. Det ble først en mulighet da Daniel James signerte for Leeds, som til og med sist søndag spilte med drakt nummer 21 i kampen mot Wolves.

Når det gjelder drakt nummer 7 i Manchester United, er det nok noen som mener at Cristiano Ronaldo har vært den beste spilleren som har hatt nummeret. Andre viktige spillere som har vært 7ere i United er selvfølgelig legendene Eric Cantona og David Beckham. I senere tid har den blitt brukt av Angel Di Maria, Memphis Depay og Alexis Sanchez, som hadde ikke lyktes spesielt i sine United-perioder.

Nå blir det gjensyn med CR7 i drakt nummer 7 for Manchester United på Old Trafford. Det er noe med det som bare stemmer.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds