Nå vil Joe Gomez starte for Liverpool

Undertegnede tok feil da jeg skulle sette opp en startellever i siste Liverpool-kamp hjemme mot Crystal Palace. Jeg trodde at Joe Gomez kom til å starte som midtstopper ved siden av Virgil van Dijk.

Jeg tok feil.

På dagens pressekonferanse bekreftet Jürgen Klopp at Gomez vil starte mandagens kamp mot Manchester United.

Dette er en uhyre viktig kamp mellom to lag som har kommet noe skjevt ut denne Premier League-sesongen. Liverpool har to poeng etter å ha startet med uavgjort mot Fulham og Crystal Palace. Manchester United har tapt mot Brighton & Hove Albion og Brentford.

Dette kan bli laget som Klopp sender på banen i mandagens kamp mot United;

Alisson Becker er helt sikker på startplass.

Trent Alexander Arnold spiller høyreback og Andy Robertson spiller venstreback.

Joe Gomez hadde noe “smårusk” og var “bare” på benken fra start i siste kamp mot Crystal Palace. Gomez kom etter hvert innpå. Skadeplagede Gomez forlenget i sommer kontrakten med Liverpool, etter at Klopp gjorde det klart at han fortsatt var med i planene hans for framtiden. Nå settes Nat Phillips ut og Gomez tar plass ved siden av Virgil van Dijk på midtstopperplass.

Fabinho blir Liverpools midtbaneanker.

Så blir det mer utfordrende. Det har gått rykter om at Naby Keita var misfornøyd med lite spilletid på Liverpools midtbane. Klopp tilbakeviste dette på fredagens pressekonferanse. Det kan hende at guyaneren – som den siste tiden har vært både syk og småskadet – blir belønnet med en startplass mot Premier Leagues jumbo etter to spilte ligakamper.

Jordan Henderson har vist brukbar form i det siste og kan få startplass. Det kan også James Milner og ungguttene Fabio Carvalho og Harvey Elliott. Vi tipper Henderson.

Framme må Darwin Nunez hvile etter rødkortet mot Crystal Palace. Han starter å sone den første av tre kamper. Luis Diaz var god mot Palace og får starte igjen. Det gjør også Mohamed Salah og sannsynligvis også Roberto Firmino, som har stått over de siste kampene på grunn av skade.

Så får vi se om dette er nok til å ta sesongens første trepoenger, eller om Manchester United våkner til live etter to meget svake kamper.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds