Overgangsrykter - Haaland lønn i manchester City

Nærmer seg avtale – Haaland kan tjene 6 millioner i uken

Erling Braut Haaland er blant fotballens heteste overgangsobjekter nå. I følge Fabrizio Romano nærmer Haaland seg en avtale, men det er fortsatt stor spenning rundt hvor Haaland spiller etter sommeren.

I en tweet presiserer Romano at avgjørelsen står og faller på klubb, prosjektet i klubben og manager. I samme tweet påpeker den anerkjente journalisten at klubbmøter ikke er nødvendig og at spekulasjoner rundt skadebekymringer ikke skal være et hinder for interessen rundt Haaland.

I sommer har Haaland bare ett år igjen av kontrakten i Borussia Dortmund. Utkjøpsklausulen i kontrakten skal være på rundt 800 millioner kroner. Til sammenligning ville Dortmund, i følge overgangsryktene, selge Haaland til Manchester City for 1,8 milliarder i sommer.

Spekulasjonene rundt Haaland har vært mange, og allerede i januar var Haaland øverst på ønskelisten til Manchester City, etter et mislykket forsøk på å signere Harry Kane sommeren 2021.

Haaland-lønn kan nærme seg 6 millioner i uken

The Daily Mail melder at Manchester City skal være villige til å tilby Haaland en lønn på 500.000 pund i uken. Det tilsvarer nærmere 6 millioner kroner i uken, eller rundt 300 millioner kroner i året.

Overgangsrykter Haaland - Haaland til real madrid eller Manchester City
Favoritter til å signere Haaland.

For en uke siden skrev TV2 en artikkel om Haaland og hvilke spillere som er i førersetet i kampen om jærbuens signatur.

TV2-journalist  

Manchester United står midt i en uoversiktlig sportslig situasjon uten avklaring om hvem som blir deres neste permanente manager, og Champions League-plassen for neste sesong er svært usikker.

Chelsea er i ferd med å bli solgt av Roman Abramovitsj, og klubben punget ut over en milliard for spydspiss Romelu Lukaku i fjor sommer. I tillegg kan sanksjoner hindre klubben i å signere nye spillere i sommer.

– I Liverpool sitter ikke pengene like løst som hos flere av de andre europeiske toppklubbene, og signeringen av Luis Díaz samt fokuset på å forlenge Mohamed Salah og Sadio Manés avtaler tyder på at de er inne på et annet spor.

Kort oppsummert er det Real Madrid og Manchester City som er favoritter til å signere Haaland. City har noen fordeler sammenlignet med Real Madrid; Manchester City har en ledig spissplass, og er ikke på jakt etter andre superstjerner i det kommende overgangsvinduet. I tillegg til det er Ma City gamleklubben til pappa Alfie Haaland.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds