Newcastle fjerner Sports Direct reklame

 

Newcastle fjerner Sports Direct reklame

 

Et bilde av stadionpersonell som fjerner reklame fra Newcastles stadion ble delt på sosiale medier i går. Grunnen til at bilde har vekke oppsikt, er at Mike Ashley, Newcastles eier, også er eieren av Sports Direct. I sammenheng med ryktene som har florert den siste uken, kan det se ut som det går mot et salg.

Mike Ashley skal ha blitt enig med fetteren til Manchester City eier, Sheikh Mansour. Avtalen skal i følge ryktene være på 350 millioner Pund – nærmere 4 milliarder norske kroner.

Newcastle fjerner Sports Direct reklame
SportsDirect-reklame fjernes fra stadion

The Sun skrev tidligere denne uken at Mike Ashley og den Dubai baserte milliardæren, Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan, skal signert og sendt inn kontrakten.

Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan skal også ha forsøkt å kjøpe Liverpool i fjor for 2 milliarder Pund.

Las også: NEWCASTLE SELGES TIL SHEIKH

 

SportsDirect er et britisk retail-selskap som ble startet av Newcastle-eier Mike Ashey i 1982. I dag eier Ashley majoriteten av aksjene med sin eierandel på 62%. SportsDirect har vært sponsor på Newcastles hjemmebane, St James Park siden 2009.

I november 2011 annonserte klubben planer for å selge navnerettighetene til stadion, og inntil en ny sponsor ble funnet omdøpte klubben anlegget til Sports Direct Arena, etter et selskap eid av Mike Ashley, Newcastle Uniteds nåværende eier. I oktober 2012 annonserte klubben at finansselskapet Wonga ble klubbens nye hovedsponsor fra sommeren 2013, og at Wonga som en del av avtalen krevde at stadion fikk tilbake sitt opprinnelige navn.

POSITIVT FOR NEWCASTLE-FANSEN

Rafa og fansen sitt forhold til Ashley har blitt mer og mer anspent den siste tiden. Særlig etter ryktene om at Ashley nektet å gi Benitez midler til å forsterke stallen før manageren signerte en forlengelse med klubben.

Benítez, som var lei de falske løftene til klubbeieren, ventet med å forlenge med klubben. Grunnen var at han ville se tilstrekkelig bevis for en satsing som var forenlig med hans og supporterne sine ambisjoner.

Med den nye eieren, får trolig Benitez og Newcastle nok av midler til en satsing som er «forenlig med supporternes ambisjoner».

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds