Newcastle kjøper brasilianer for 400 millioner

Midtbanespilleren Bruno Guimarães har vært et av få lysglimt for Ligue 1-klubben denne sesongen, nå skal han redde Newcastle fra nedrykk.

Overgangsguru Fabrizio Romano melder på twitter at brasilianeren er klar for Newcastle og at overgangen vil koste klubben rundt 400 millioner kroner, i tillegg til 20 millioner i prestasjonsbaserte bonuser.

 

 – Guimares til Newcastle er et røverkjøp

Prisen får Jeremy Smith til å sperre opp øynene. Han følger fransk fotball svært tett, og skrier for både The Guardian og Get French Football News.

Han mener Lyon selger seg alt for billig, og uttalte seg til nettavisen om den potensielle overgangen tidligere denne uken.

  • Jeg er sjokkert over at han går for så lite, sier han til Nettavisen, og karakteriserer Guimarães som en spiller som leser spillet strålende, og ligger som et skjold foran forsvaret.

  • Han har også strålende pasningsspill og er flink til å finne riktige rom når laget gjenvinner ballen. Til tross for at han har hatt et par perioder i dårlig form, passer spillestilen og de fysiske egenskapene hans veldig godt i Premier League.

Han sliter med å forstå hvorfor Lyon er åpne for å gi slipp på 24-åringen allerede i januar.

  • Jeg er virkelig sjokkert over at Lyon er villige til å selge ham midt i sesongen, og enda mer sjokkert over at de ikke ber om en høyere sum for ham.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds