Newcastle v Tottenham

Newcastle-sjef, Rafael Benitez, har lagt bak seg nok et frustrerende overgangsvindu når ha nå retter fokus mot dagens kamp på St.James’ Park. Tottenham kommer på besøk, og hjemmelaget kan sørge for en liten skrell om Benitez og co viser seg fra sin beste side.

Mauricio Pochettino og Tottenham har ikke foretatt seg noe som helst denne sommeren, men manageren sier at han likevel er godt fornøyd med laget han har.

Mot Newcastle spekuleres det i om Harry Kane allerede er tilbake fra start. Uansett er det ganske sikkert at Kane kommer til å spille kampne, enten det er fra start eller innbytterbenken.

Fabian Schär og  Sung-yueng – i tillegg til Salomon Rondon og Yoshinori Muto – kan alle være aktuelle for en debut i kampen mot Tottenham.

Reprise fra fjorårssesongen?

Det er ikke utenkelig at gjestene gjentar bedriften fra i fjor, og vinner 2-0 borte på St James’ Park. Men sammenlignet med samme kamp i fjor, har Tottenham flere utfordringer med tanke på utilgjengelige spillere.

Mauricio Pocchettino mangler en haug med spillere. Harry Winks, Josh Onomah og Victor Wanyama er ute med skader, mens Erik Lamela og Moussa Sissoko er begge usikre. Det er heller ikke klart hvor mange som kommer til å spille av “VM-spillerne”. Hugo Lloris, Kieran Trippier, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Danny Rose, Eric Dier, Dele Alli og Harry Kane vil bli vurdert inn mot kampstart.

 

Fun Fact

Harry Kane kan bryte en barriere i dag om han skulle score på St James’ park. Spissen har aldri scoret mål i August i Premier League. Det til tross for at han har spilt hele 13 games, 898 minutes og står med hele 44 forsøk.

Oddstips

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds