Norske hestekrefter til England

I dag er det tre uker igjen før overgangsvinduet stenger. Her er de nyeste svingningene og utviklingene i det som diskutabelt er verdens beste liga.

Innkjøp av norske hestekrefter kan bli Mourinhos neste støt for å forbedre Spurs-stallen, når Crystal Palace-eide Aleksander Sørloth kan gjøre et comeback i engelsk toppdivisjon.

En ny spiss står øverst på Spurs’ ønskeliste, og det er flere store navn som lenkes til klubben. Danny Ings er også lenket til Tottenham.

José Mourinho uttalte i helgen at han er veldig sikker på at de får signert en ny spiss, og det blir spennende å se hvem som blir Kanes back-up.

Rennes-keeper Edouard Mendy ser ut til å bli Chelseas siste signering for dette overgangsvinduet. Blant annet av tidligere Chelsea-keeper Mark Schwarzer sies det at dette vil føre til at Kepa mister sin plass som klubbens foretrukne nummer 1.

Arsenals andrekeeper Emiliano Martinez skal være på vei til Aston Villa. Som en erstatning ser Arteta på islandske Rúnar Alex Rúnarsson som mulig alternativ. Islendingen er for øyeblikket signert til franske Dijon FCO.

Noe som kan sette en støkk i innspurten på overgangsvinduet, er at Kylian Mbappé skal ha bestemt seg for å forlate PSG neste sommer. Kontrakten hans går ut i 2022, og for å unngå brudd på FFP-regler kan dette føre til at flere av klubbene som ikke har gjort store kjøp i sommer nøyer seg med å vente til neste år, i håp om å kunne tømme lommene for og signere det franske supertalentet.

I skrivende stund virker Real Madrid og Liverpool å være de klubbene som kunne klart å finansiere et kjøp av det som kanskje er verdens mest lovende spiller.

Manager Nuno Espirito Santo har signert en ny managerkontrakt for Wolverhampton, og avtalen strekker seg til 2023.

Vi er tilbake med flere rykter i morgen.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.