Ny dobbel GW bekreftet

Premier League bekrefter på sine offisielle sider at det er foreløpig 8 lag som får en dobbel GW22. Lagene det dreier seg om er:

Brentford (liv, MUN)
Ivan Toney og gjengen får en knallhard DGW. Først et revansjelystent Liverpool (dog uten Salah og Mané) og deretter er det Man United som gjester Brentford Community Stadium.

Brighton and Hove Albion (CRY, CHE)
Brighton er et av to lag som får to hjemmekamper den kommende runden. Motstanden kunne utvilsomt vært enklere, men de klarte uavgjort mot begge disse i motsatt oppgjør. Alexis Mac Allister vil være på radaren til alle som ønsker seg en billig “enabler” på midten.

Burnley (LEI, WAT)
Får også to hjemmekamper, og det er nok kanskje offensivt man kan håpe på mest. Et skadeplaget Leicester og et ustabilt Watford har til sammen sluppet inn 99 mål. Er det Chris Wood-time?

Chelsea (mci, bha)
Chelsea med et av rundens tøffeste dobler – på papiret. De blåkledde har en tendens til å stenge ned nettopp når det kniper som mest. Hvis du tror at det slår til kan du jo ta en råsjangs på Kepa til 4.7 – potensialet hans for redningspoeng må være stort hvis Chelsea skal komme ut av dette med særlig poengfangst. (Men vær obs på at Chelsea har blank runde i GW24 og 25)

Leicester (bur, TOT)
Leicester er i oppsiktsvekkende god form til tross for tidenes skadekrise. Både forsvaret og angrepet er knallrødt over hele fjøla, så James Maddison ser ut som mannen som skal bære dette laget offensivt. La oss håpe han kan riste av seg den lille skaden han fikk mot Liverpool.

Man Utd (avl, bre)
To tøffe bortekamper for et United som sliter med å skape sjanser under Rangnick. Nøkkelmenn som David De Gea og C. Ronaldo må steppe opp, og vanskelig å se at mange andre er noe særlig tryggere i elleveren over to tette kamper.

Tottenham (ARS, lei)
Knallhard motstand også for Spurs. Den en gang så dødelige komboen Son/Kane kan jo alltids slå til, men det ligger litt i lufta at dette kan bli målfattige og tette kamper. Davinson Sanchez har fått ubetinget tillit under Conte, kanskje han kan besvare den tilliten med enda et viktig mål her?

Watford (new, bur)
Her snakker vi tre lag som er fullstendig ute av form og har litt av hvert å både bevise og spille for. Defensivt er Watford helt ute av det, men på den annen side virker en Watford-spiss nærmest som et must i disse nedrykkskampene. (Hvis du ikke har Dennis på laget kan du med fordel vente litt med å hive ham inn, da Ranieri tok ham av med det han beskriver som “a little problem” i forrige kamp.)

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds