Ny kontrakt for De Bruyne

Kevin De Bruyne har signert en kontraktsforlengelse med Manchester City som strekker seg frem til 2025. Opprinnelig hadde 29-åringen kontrakt med storklubben frem til 2023, så det er for ordens skyld en forlengelse med to år belgieren har signert.

– Det var et enkelt valg, og jeg kunne ikke vært mer glad, fortalte Kevin De Bruyne på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Når kontrakten hans utløper vil midtbanespilleren ha fylt 34 år. Flere mener kontraktsforlengelsen vil sikre Manchester City det som aller mest sannsynlig blir midtbanemaestroens beste år som fotballspiller.

For å gi litt kontekst har De Bruyne fra før av en ukelønn på 300 000 pund, eller drøye 3 millioner kroner, før bonuser. Bare Manchester Uniteds David de Gea tjener bedre, men den nye kontrakten til Kevin De Bruyne vil angivelig gjøre ham til ligaens best betalte spiller. 

­­– Jeg elsker mine fans, familien min har funnet seg godt til rette i Manchester, og så langt har jeg utviklet meg bra individuelt, forklarer De Bruyne.

– Denne klubben er målrettet mot suksess. De tilbyr meg alt jeg trenger for å maksimere potensialet mitt, så å signere denne kontrakten var kort prosess, fortsetter han.

I løpet av pressekonferansen blir det tydelig at Manchester City har store ambisjoner for klubbens fremtid. De Bruyne forklarer at han og manager Pep Guardiola ser fotball på samme måte, og at det er et godt forhold mellom de to mesterhjernene.

– Jeg spiller den beste fotballen jeg noen gang har gjort, og for å være ærlig; jeg tror jeg kan bli enda bedre, avslutter De Bruyne.

Midtbanemaestroen ble kåret til PFAs «player of the year» i 2020, og har så langt denne sesongen scoret åtte mål samt gitt seksten målgivende pasninger, til tross for skadeproblemer.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.