Nye skadeproblemer gir Klopp en hodepine

Liverpool slo Manchester City, men toppkampen skapte også noen nye problemer og mer hodebry i laguttaket for manager Jürgen Klopp. Diogo Jota er langtidsskadet og uaktuell til langt over nyttår.

I kveld kommer West Ham United til Anfield. Dette er en ny stor utfordring for et lag som tidvis ikke har vært seg selv denne sesongen. Kampene mot Rangers i Champions League og Manchester City i Premier League, ga de røde selvtillit og igjen er det bare en ting som teller; tre poeng.

Laget

Laget blir dette, dersom bare Diogo Jota er kommet til på skadelisten, siden sist.

Alisson Becker står i mål.

Trent Alexander Arnold satt på benken fra start. James Milner spilte en god kamp mot City, men starter på benken igjen nå.

Dersom Ibrahim Komanté heller ikke kan spille denne, fortsetter Joe Gomez og Virgil van Dijk som midtstoppere. Begge spilte meget bra mot Manchester City.

Andy Robertson var tilbake som venstreback og spilte også han en god kamp mot City.

Fabinho er bombesikker som anker på midten.

Thiago Alcantara fikk et gulkort mot City, men spiller denne kampen.

Harvey Elliott var også frisk på midtbanen mot City. Det kan også være at Klopp foretrekker Jordan Henderson eller Fabio Carvalho her.

Angrepet kan det hende nøtten ligger i uttaket. Mohamed Salah er helt bombesikker en plass. Omtrent like sikkert er det at Darwin Nunez spiller. Den siste angrepsplassen går til Roberto Firmino, med Fabio Carvalho som utfordrer også her.

Godt lag

Et godt lag, men med Jota og Diaz ute, så gir det Liverpool litt mindre å spille på offensivt.

Jürgen Klopp selv pådro seg et rødt kort mot Manchester City og i skrivende stund er det ikke kommet noe beskjed fra fotballforbundet om at han må sone etter dette. Dersom ingenting nytt kommer om dette så vil Liverpool ha sin engasjerte manager på sidelinjen også i onsdagskveldens oppgjør.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds