Oddstips – Kan West Ham Stoppe Sterling?

 

West Ham v Manchester City

West Ham endte på 10. plass forrige sesong etter en sterk avslutning på sesongen. I 2019 har The Hammers spilt ni kamper på hjemmebane i Premier League, og står med 5-3-1 – 18 poeng.

I samme oppgjør forrige sesong, kjørte de lyseblå gjestene over West Ham og vant til slutt 0-4.

Hjemmelaget har fått Haller og Fornals inn dørene i sommer, som begge blir viktige spillere for West Ham denne sesongen. Av spillerne som har forlatt klubben er Arnautovic det største tapet. Alt i alt ser West Ham ut som et lag som kan overraske litt i år, særlig om de bygger videre på sesongavslutningen forrige sesong.

Manchester City ser bunnsolide ut i år også, med en vanvittig bredde i stallen, og de er naturligvis store favoritter til å ta ligagullet. Med tre poeng til Liverpool i går, er bare tre poeng godt nok for City i dag.

Alle vet hvor sterke Manchester City er og hvor umulige de kan være å spille mot på sitt aller beste. Jeg synes lagoppstillingen (forventet) til West ham er spennende, og tror de har spillere av kaliber til å gi Manchester City en liten utfordring i dag. Forventer at Manchester City vinner kampen, men ikke nødvendigvis så overlegent som i fjor.

Oddstips – West Ham + 2.0 (asiatisk handicap)
Odds: 1.71
Spillet finner du hos Coolbet

Dagens Trippel – 16:00

Fire kamper spilles klokken 16:00, og jeg har valgt å ta med tre av disse kampene i en trippel.

Spillet i Watford v Brighton, og Burnley v Southampton baserer seg i stor grad på tidligere kamper mellom lagene, samt at et lag som Burnley typisk er gjerrige bakover.

Watford og Brighton har møtt hverandre fire ganger i Premier League, to ganger i 17/18 sesongen og to ganger i 18/19 sesongen. På disse fire kampene har lagene funnet veien til nettmaskene fattige tre ganger. Uten å legge for mye vekt på tidligere kamper mellom lagene, tror jeg, kort oppsummert, at dette blir en jevn kamp som ender med tre mål eller mindre.

Burnley v Southampton er en kamp ingen av lagene vil tape. Spillestilen til Burnley taler heller ikke for at det skal bli en målfest. Lagene har møtt hverandre åtte ganger de siste fire sesongene, og bare en av kampene har endt med mer enn 3 mål. De sju andre har endt med to mål eller mindre.
Jeg mener et spill på under 3.0 mål i denne kampen, er meget fin i en trippel – og evt dobbel.

Det siste spillet er at Everton vinner borte mot Crystal Palace. Palace mistet Wan Bissaka i sommer, og er med det betydelig svekket i forsvar. Det samme gjelder Everton, som mangler Zouma (Chelsea) og Gueye (AFCON). Det store spørsmålet er om Zaha starter kampen.

Jeg tror Everton vinner kampen i dag, men frykter at kampen fort kan ende med poengdeling. Velger derfor å gå for et litt sikrere spill – Everton (pengene tilbake ved uavgjort)

Trippel:
WAT v BRI – under 3.0 mål
BUR v SOU – under 3.0 mål
Everton + 0 (pengene tilbake ved uavgjort)

Totalodds – 3.13

Spillet finner du hos Coolbet

Tottenham v Aston Villa

Denne sommeren har Trippier, Janssen og Llorente forsvunnet, mens Ndombele, Lo Celso og Sessegnon har kommet inn. Alt i alt et godt overgangsvindu for Tottenham, men det spørs om vi får se noen av disse fra start allerede mot Aston Villa.

Son er utesteng til 25.august, og Alli er ute med skade.

Gjestene har et spennende lag, og har vært svært aktive på overgangsvinduet i sommer. Flere av spillerne som er hentet til klubben var på lån forrige sesong, eller har tidligere spilt under manager Dean Smith.

Tottenham mangler mange spillere, og har ikke fått i gang de nysignerte spillerne. Ndombele er trolig den eneste som får en del minutter i dag, og spiller muligens fra start.

Her spiller Aston Villa +1.0 (Pengene tilbake om de taper med ett mål).

Aston Villa + 1.0
Odds – 2.63

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds