Oddstips : Liverpool – Newcastle

 

Liverpool kunne ligget under nesten umiddelbart mot Burnley sist, men Adrian reddet og så gikk Salah omtrent rett opp og satte en i stolpen. Når først målene kom, så kom de på heldig vis. Arnold bommet med et innlegg som gikk rett i mål, før Burnley ga bort ballen like etterpå så Mane fikk sette inn 2-0.

Medgang og marginer på sin side hadde Liverpool mye av i fjor også, men de får den medgangen fordi de presser høyt og bra hele tiden, i tillegg til at de har klassespillere i de avgjørende situasjonene.

Liverpool leder serien siden de er eneste lag med full pott, og Klopps menn har fått en meget solid start på sesongen. Ny kamp allerede på tirsdag, borte mot Napoli, og muligens har Klopp den i bakhodet når han tar ut laget til denne kampen.

Newcastle slapp inn nesten umiddelbart mot Watford sist, men utlignet og hadde 1-1 til pause. Det ble ingen flere mål, og uavgjort var rettferdig i det som var en jevn kamp. Nok et poeng til nedrykks-tippede Newcastle med andre ord, etter at de tok tre poeng med 1-0 borte mot selveste Tottenham i runden før.

Fire poeng på fire kamper er ikke så ille for nyansatte Steve Bruce. Bruce har en formidabel oppgave foran seg, ettersom Rafa Benitez fikk skvist det beste ut av laget.

Newcastle har hatt en del skader hele sesongen så langt, med Yedlin, Lejeune, Gayle og Carroll alle ute, og nå har de Saint-Maximin og Ritchie ute også.

Dagens Oddstips

Vanskelig å se for seg at Liverpool skal gi fra seg poeng i dag, og derfor har vi sett på varianter av forskjellige utfall med Liverpool-seier som kan gi klingende mynt i kassa.

Vi landet til slutt på Uavgjort til pause, og liverpool vinner etter full tid.

Liverpool skal være et eller to nummer for store for gjestene i dag, men det er ikke umulig at Newcastle byr opp til dans de første 45 minuttene, eller evt at det lugger for Liverpool offensivt. Uansett liker vi oddsen og ser på dette som det beste spillet i kampen i dag.

PAUSE / FULLTID

Uavgjort / Liverpool

Odds – 4.30

Bookie – COOLBET

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds