Oddstips: Manchester City v Lyon

Kvartfinale i Champions League, spilles i Lisboa og det er kun et oppgjør mellom lagene.

City slo ut selveste Real Madrid i åttendelsfinalen med 2-1 seier i begge oppgjørene. Etter en litt skuffende, for City å være, innsats i Premier League er laget fra den blå delen av Manchester klare for å ta troféet som mangler i skapet. Pep har heller ikke lykkes med å vinne CL siden han var i Barcelona, så her er alle mann motiverte.

Lyon imponerte også da de slo ut Juventus i sin åttendelsfinale på bortemål. Den franske serien ble avlyst og bortsett fra det siste oppgjøret mot Juve har de kun en tellende kamp siden mars.

Styrkeforholdet tilsier at det skal være en klar seier for engelskmennene, noe oddsen også gjenspeiler. I skrivende stund gir Cityseier 1.27 til fulltid og Lyon hele 11.50. Citys Raheem Sterling tok med seg scoringsformen fra de siste ligakampene og brukte under ni minutter på å putte mot Real Madrid.

Sterling scorer til 1.95 er et godt valg i en kamp som kan by på mange scoringer. Ønskes høyere odds burde en vurdere å spille på at han scorer mål og at Manchester City vinner kampen til 2.20, et spill som har gått inn de tre siste kampene til Manchester City.

Oddstips: Sterling scorer
Odds: 1.95
Bookie: Unibet

Superodds på Champions League

Champions League kommer til å stjele fokuset de neste ukene. Det samme gjelder for Unibets Ekstremodds. Vi gir deg markedets beste odds med en oddsboost 8 timer før kick-off.

Alt som trengs er å sette et 1X2-spill pre-match på valgfri kamp i Champions League, så vil vi gi deg den beste oddsen. Du trenger ikke å gjøre noe annerledes, bare finn ditt beste spill.
Slik fungerer det:

 • Finn kampen du vil spille på
 • Velg utfall: 1 (lag A vinner kampen i ordinær tid), X (uavgjort), eller 2 (lag B vinner kampen i ordinær tid)
 • Legg til din innsats på spillkupongen
 • Klikk på ”Plassér spill”

Oddstips: Manchester City v Lyon

[Registrer deg – Sett inn 100, spill for 600 kroner]

Gratis livespill til Champions League

Sett et spill for 200 kr med Oddsbygger på hver gjenværende runde i Champions League (åttendedelsfinale fram til finale) for sjansen til å sikre deg opptil fire gratis livespill verdt 100 kr.

Vi kan se fram til en intens CL-innspurt i Lisboa, hvor det hele skal avgjøres i løpet av 16 dager. Bygg ditt perfekte spill og ta del i spenningen live med din belønning – hvem tror du går helt til topps?

Slik fungerer det:

 • Sett et spill for minst 200 kr med Oddsbygger på Champions League
 • Få et 100 kr gratis livespill til bruk på Champions League
 • Du kan sikre deg fire gratis livespill fram til finalen!
  • 7./8. august: åttendedelsfinale
  • 12./13./14./15. august: kvartfinale
  • 18./19. august: semifinale
  • 23. august: finale

Få et gratisspill

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds