Oddstips – Norwich v Chelsea

 

Chelsea har spilt tre kamper denne sesongen (2 PL og 1 europacup). Så langt står de uten seier og med bare ett fattig poeng i Premier League etter to kamper. Bak disse tapene skjuler det seg noen gode prestasjoner som det er verdt å se på.

Mot Manchester United gikk naturligvis alt galt, men samtidig var 4-0-resultatet lite beskrivende med tanke på kampbildet. Chelsea var det beste laget i første omgang, og med litt marginer kunne åpningskampen ha sett veldig annerledes ut.

I tillegg var ikke Chelsea viktigste spiller N’Golo Kante klar til denne kampen. Det var han i Super Cup-finalen mot Liverpool og Chelsea var da det beste laget, og hadde fortjen å vinne kampen. Chelsea startet meget bra mot Leicester, men begynte etterhvert å kjenne midtuke-kampen mot Liverpool i beina. Både det og at Leicester-laget kjempet seg inn i kampen, var med på å snu kampen i andre omgang.

Det er også verdt å nevne at Leicester er et lag som fort kan kjempe om en 6/7. plass denne sesongen.

Norwich derimot gjorde en meget bra kamp mot Newcastle. Selv om Newcastle, av mange, er sett på som en av de heteste nedrykkskandidatene denne sesongen. Teemu Pukki viste hva han er god form, og har nå fire mål på de to første kampene. Chelsea har dermed en oppgave i dag, og det er å stoppe den finske “goalgetteren”.

Chelsea skal ha nok offensiv styrke til at de kan straffe Norwich på samme måte som Liverpool gjorde i åpningskampen – selv om det var på Anfield og Chelsea nå gjester Carrow Road. Det er en viss klasseforskjell på disse lagene og den bør vise seg i dag. Man skal selvsagt ikke se bort fra at Norwich kan slå fra seg, men gjestene er utvilsomt store favoritter.

Dette er en kamp Chelsea må vinne, og Lampards menn er desperate etter poeng. Vi tror Lampard får sin første trepoenger som manager i Premier League

Oddstips til kampen

Chelsea vinner
Odds – 1.84

Spillet finner du hos Coolbet.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds