Oddstips til kveldens storkamp!

Oddstips til kveldens storkamp!

For en deilig avslutningskamp vi får servert i en hellers så deilig Midtuke-runde.

En runde som må kunne sies å hatt fokus på andre ting enn fotball, for igår var det tre kamper som måtte utsettes grunnet lignende hendelser som vi så på St James park for noen uker siden. Etter alt å dømme skal det ha gått greit, heldigvis.

Så United mot Arsenal, et oppgjør som har hatt en tendes til å ikke leve opp til forventnigene de siste årene. Fem av fem siste matchene har endt med Under 2.5 mål. Får vi se lignende scener ikveld? Nja, jeg tviler. Carrick leder laget som hovedtrener for siste gang ikveld, men at han står bak kampplanen ene og alene har jeg mine tvil på. Ralf Rangnick blir å se på tribunen idag og har nok hatt et ord med i spillet.

Så kampbildet tror jeg vil bli ganske åpent, possesion statistikken vil nok være ganske så jevn. Kanskje et Mål-Seier til en av lagene. Og med to angrepsvillige lag så tar det oss til kveldens første spill.

Over 10.5 Cornere @ 1.88

Neste spill ut er et objekt jeg personlig liker veldig godt, og gjør meg enda mere sikker om Ronaldo blir å se fra start. Spillet er Ben White til rett og slett å lage et frispark. Engelskmannen skal opp imot driblesterke og hurtigtog i Rashford/Ronaldo/Sancho. Alt ettersom hvem som blir å se i start 11-eren. Han har lagd frispark i kampene Arsenal har møtt “Tøff” motstand. Legger også til et langskudd på at han for et kort også.

Ben White lager frispark @ 1.65

Ben White Gult Kort @ 6

All odds er hentet fra Unibet!

Lykke til om du følger noen spill, så høres vi plutselig igjen. God kamp!

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds