Oddstips til rundens Premier League-kamper

Ny runde står for tur og sist helg endte med 2/4 og noen få kronasjer i pluss.

Wolves fikk som forventet endelig den forløsende uttellingen de har ventet på nå en stund å tok meg seg en sterk 0-2 seier fra ViccrageRoad.

Spurs behøver vi ikke engang å bruke energi på. Taper fullt fortjent 3-0 mot Palace. 

Helt til slutt ble jeg meget positivt overasket av Aston villa som virkelig kom å ga Chelsea en real fight. Uansett, nye tak denne helgen og vi begynner allerede ikveld.

Helgen kickstarters allerede i kveld når Newcastle tar imot Leeds på St James Park. To lag som har hatt en ganske så skuffende start på sesongen.

Ingen av lagene har klart en tre poenger hittil. Så utgangspunktet ligger til rette for at det kan bli en underholdende kamp under flomlysene i nord.

En mann vi skal følge litt ekstra med på i kveld er Patrick Bamford. Bamford har åpnet sesongen helt greit med et mål og en assist på fire kamper.

Bielsastrofaste nummer 9 er ikke noe redd for å fyre av noen skudd underveis i kamper. 4/3/3 er skuddene han har hatt de tre siste kampene for Leeds. Og vi følger i samme fotspor

Patrick Bamford over 2.5 Skudd @1.60

Vi gir oss ikke helt med spill i denne kampen. For en ting er å stå med 1 poeng på fire kamper og gjøre en god figur, men det er det stikk motsatte Newacastlehar gjort i innledningen.

Forsvaret har sett helt fryktelig ut og er helt i toppen når det kommer til xgA altså Expected Goals Against. Der står Newcastle med et snitt på 2.602 på fire kamper.

Har du et slikt snitt gjennom en hel sesong, da skal det bli tøft for Steve Bruce å klare en ny sesong med Premier League fotball. Ja dere skjønner kanskje hvor vi skal med denne statiskikken. Det er korekt, vi skal på Leeds Mål

Leeds Scorer over 1.5 Mål @1.95

Ikke så mye som frister på Lørdags menyen så vi forflytter oss over til Søndag og rosina i pølsen når Chelsea gjester Tottenham til et skikkelig Londons derby.

Spurs kom endelig må vi nesten kunne si ned på jorden forrige helg mot Palace og fikk gjennomgå så det sang. i tillegg til tap mast de også sentrale spillere til denne kampen. tang ganga måtte ut med rødt kort og må dermed stå over denne kampen. Itillegg måtte Eric Dier ut med skade.

To spillere som har vært sentrale så langt. Utenom dette så er også son skadet og mister dette oppgjøret. Det kan tyde på at Ben Davies må spille midtstopper i lag med JoeRodon. Noe som er et meget uerfarent stopperpar.

Sammen skal disse liksom prøve å stoppe Lukaku. Nei her tror jeg vi får se lignende scener som vi gjorde på emirates for noen uker siden.

Chelsea Scorer over 1.5 Mål @1.92

Chelsea Scorer over 2.5 Mål @4.10

All odds er hentet fra Unibet, Lykke Til!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds