Toppscorer Champions League

Oddtips: Fire tips til helgens kamper

Så langt denne sesongen ligger vi på 6 spill inn og to spill ut. Lørdag håper vi bygge videre på den gode starten med fire spill på blokka.

Kombinerer du alle fire spillene, får du en totalodds på 23, mens Norsk Tipping og Unibet har rundt 20 i odds for samme kombinasjon

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Norgesspill får nye kunder en fantastisk oddsbonus som du kan benytte deg av.

Oddsbonus: Sett inn 250kroner, spill for 500 kroner.

Her er våre beste oddstips til den tredje runden i Premier League:

Sheffield United v Everton

Spill: Everton
Odds: 2,50

Bookie: Norgesspill

Everton har fått svært dårlig betalt i sine tre første kamper denne sesongen. Borte mot Sheffield United er en gyllen mulighet til å ta sesongens første seier.

Everton har scoret 0 mål så langt, til tross for 5,21 i xG de første tre kampene. I Følge understat “skulle” laget stått med 3,97 poeng. Til sammenligning har Sheffield United bare 0,95 xP.

Everton bør være større favoritter mot Sheffield United enn oddsen tilsier.

Vi tror det løsner for gjestene i dag.

Burnley v Tottenham

Spill: Tottenham vinner
Odds: 1,90

Bookie: Norgesspill

Rett og slett godt betalt på Tottenham borte mot nyopprykkede Burnley. Tottenham har imponert så langt denne sesongen, og vi synes nærmer 2x pengene er fint på gjestene.

Chelsea v Nottingham Forest

Spill: Chelsea – 1,5
Odds: 2,03

Bookie: Norgesspill

Chelsea

Man City v Fulham

Spill: Man CIty – 2,5
Odds: 2,23

Bookie: Norgesspill

Fulham med midtukekamp skal på tur til Etihad og spille mot et uthvilt Manchester City. Det kan bli stygt.

I tillegg til litt mer belastning på Fulham-laget, mistet gjestene sin beste spiller på Deadline Day når de solgt Palhinha til Bayern München.

Fulham har sluppet til enormt med sjanser de tre første kampene, og har totalt xGA på 9,3 så langt denne sesongen. xGA per kamp på over 3 mot Everton, Brentford og Arsenal lover dårlig når Etihad er neste stopp.

City vinner denne komfortabelt.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds