Oddtips til Sheffield Utd v Arsenal

 

Mandagskamp i Premier League når Sheffield United tar imot Arsenal til en tøff batalje. Sheffield United har åpnet sesongen greit med 9 poeng på 8 kamper. Med seier hjemme mot Arsenal kan det nyopprykkede laget klatre helt opp til 7. plass.

Forrige runde spilte de 0-0 borte mot Watford. På hjemmebane åpnet de bra med seier, men står nå med 3 strake hjemmetap.

Arsenal ligger på 5. plass med 15 poeng på 8 kamper. De overtar 3. plassen med seier her. Sist slo de Bournemouth med 1-0 på hjemmebane. Arsenal er ubeseiret i sine 5 siste kamper med 2 seire og 3 uavgjort. På bortebane har de 1-2-1 og 5-6 i målforskjell.

Reiss Nelson er ute for Arsenal.

Arsenal pleier ikke vinne stort på bortebane, og trolig blir dette nok en jevn bortekamp for Arsenal sin del. Det er som oftest på Emirates Arsenal virkelig pleier å levere festfotball. Selv om jeg tror det blir jevnt har jeg klart mest tro på at Arsenal vinner til slutt, kan et gjerrig hjemmelag by på utfordringer.

Det er flere varianter som ser spennende ut i dag. Arsenal står til nærmere 2 i odds, men det er noen spill vi synest er langt mer interessante. Derfor har vi valgt å tipse om to spill i dag, der leserne selv kan velge hvilke av de to de helst vil spille.

Dagens Oddstips

Begge spillene finner du hos COOLBET
Arsenal vinner + under 3.5 mål 

Odds – 2.75

Selv om Arsenal slipper inn ett mål i dag, er denne fremdeles i spill. Med 2-1 seier til gjestene går spilet inn og gir en pen gevinst på 1375kr ved innsats på 500 kroner. ( + 875kr).Vi sliter med å se at hjemmelag skal score mer enn ett mål i dagens kamp, og tror det er gode sjanser for at Arsenal holder nullen for tredje gang denne sesongen.

Nicolas Pepe scorer mål
Odds – 3.25

Det har blitt en tøff start på PL-karrieren for ivorianeren. Vingen tar muligens straffer, og har hatt sjanser som gir xG på 2.24. Vi satser på at Pépé er revansjelysten etter en særdeles svak kamp mot Manchester United forrige runde.  Pépé får sitt første spillemål i Premier League i dagens kamp, tror vi.


Stats som underbygger tipset:

Sheffield United har spilt fire hjemmekamper i Premier League i år. Etter seieren i første runde, har hjemmelaget tapt tre strake kamper på rad på hjemmebane. Disse tre kampene har endt 0-1, 0-1 og 1-2.
Arsenal har åpnet svakt på bortebane denne sesongen, og står nå med 1-2-1 etter fire kamper. Det positive er at laget har funnet veien til nettmaskene i alle fire kampene. The Gunners har holdt nullen i en av de fire bortekampene så langt i år. Det er verdt å nevne at Arsenal har gjestet både Old Trafford og Anfield i løpet av de fire første bortekampene i år.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds