Offisielt: Ralf Rangnick blir ny midlertidig United-manager

Manchester United har ansatt Ralf Rangnick som ny midlertidig manager. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider mandag. 

Offisielt: Ralf Rangnick blir ny midlertidig United-manager
Ralf Rangnick er ny midlertidig Manchester United-manager.

På torsdag kunne The Athletic avsløre at tyske Ralf Rangnick hadde kommet til enighet med Manchester United om en seks-måneders kontrakt til slutten av mai. Nettstedet meldte at 63-åringen deretter ville fortsette to år i klubben i en rolle som rådgiver.

Torsdag bekreftet Manchester United ansettelsen av Rangnick som ny midlertidig manager.

I en uttalelse sa tyskeren: “Jeg ser frem til å komme til Manchester United og jeg er fokusert på å gjøre dette til en suksessfull sesong for klubben”.

“Troppen er full av talent og har en fin balanse mellom unge og erfarne spillere. Min jobb de neste seks månedene blir å hjelpe spillerne å nå sitt fulle potensial som individuelle spillere, men enda viktigere, som et lag”.

John Murtough, klubbens fotballdirektør, sa: “Ralf er en av de mest respekterte trenerne og innovatørene i europeisk fotball. Han var vårt førstevalg som midlertidig manager. Ralf bringer lederskap og tekniske ferdigheter fra sine nesten 40 år som trener og leder.

 

-Venter på visa

Ifølge The Athletic er det uklart om Rangnick vil lede laget i deres neste kamp mot Arsenal torsdag. Nettstedet skriver at det er usikkerhet rundt når 63-åringens visa-prosess vil bli fulført. I motsetning til de fleste høyprofilerte ansettelser, har Rangnick bestemt å forhandle uten en agent i samtalene med Manchester United, skriver The Athletic.

Dermed gjenstår det å se om tyskerens første kamp som United-manager blir mot Arsenal på torsdag eller Crystal Palace tre dager senere.

De røde djevlene ligger foreløpig på 8.plass i Premier League-tabellen.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds